(P) MOJA.ro lansează o colecţie de haine şi accesorii alături de Antonia

By  | 

 Colecţia MOJA by ANTONIA cuprinde 28 de produse, respectiv tricouri, rochii, hamuri de piele, colanţi, costume de baie întregi, imprimate cu chipul vedetei şi cu tatuaje de pe corpul ei. Ţinutele propuse de această colecţie sunt versatile, uşor de purtat la orice vârstă şi perfect adecvate stilului urban cu note de eleganţă şi  îndrăzneală. 

“Este o colecţie pe care le-o dedic fanilor mei şi, de aceea, am conceput exact haine şi accesorii pe care le-aş purta eu. Tricourile largi, asimetrice, rochii în culori vesele care pot fi purtate atât ziua cât şi seara împreună cu accesorii atipice, precum hamurile. Ideea a plecat din dorinţa de a avea o legătură şi mai strânsă cu toţi cei cu care mă văd la concerte, care mă urmăresc pe Facebook şi care mă întreabă mereu de unde îmi cumpăr ţinutele. De acum, le vor putea găsi pe www.moja.ro în cadrul colecţiei "Moja by Antonia" .” declară Antonia. 
 
Materialele folosite pentru realizarea colecţiei sunt naturale, jerse subţire din vâscoză, iar colanţii şi costumele de baie sunt din lycra. Hamurile sunt confecţionate din piele naturală şi constituie un accesoriu inedit, care subliniază talia şi dă unei rochii sau unui tricou o alure complet diferită. În plus, pot fi purtate exact aşa cum îşi doreşte fiecare pentru a le asorta ţinutei şi stării de spirit. 
 
MOJA.ro este un concept store care îşi propune să surprindă atitudinea şi gustul unei generaţii. Colaborarea cu Antonia a venit firesc, ea fiind una dintre cele mai iubite artiste din acest moment, iar rezultatul este o garderobă veselă, asimetrică, ce dă tonul stării de spirit. ”, Alis Gheorghiţă, iniţiatoarea MOJA.ro. 
 
Produsele cuprinse în colecţie au preţuri care variază între 129 lei şi 239 lei. Colecţia poate fi achiziţionată de pe www.moja.ro.  
 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *