(P) Mixology Bar, cel mai nou trend al petrecerilor de majorat

Artificii, covor rosu, meniuri sofisticate si tortul super instagramabil, nimic nu pare prea mult pentru a transforma petrecerea de majorat intr-una cu adevarat memorabila.

Tinerii vor ca aniversarea celor 18 ani sa fie deosebita si sa sa-si impresioneze invitatii in fiecare moment al serii.Mixology Bar-ul este cel mai nou trend in materie de distractie, foarte la moda si in randul vedetelor. Mario Fresh, unul dintre cei mai influenti artisti in randul celor tineri, a ales pentru aniversarea sa de la Jubile Concept, Superstar Mixology Bar, un concept nou, cu adevarat spectaculos.

„Am ales ceva wow pentru invitati, tocmai pentru ca vreau ca petrecerea mea sa fie unica. Mixul acesta de bauturi e un adevarat spectacol, perfect pentru Instagram. O sa fie distractie maxima, abia astept!”, ne-a declarat Mario.

Ce este Superstar Mixology Bar?

Superstar Mixology Bar inseamna arta amestecului creativ de bauturi, un soi de chimie ce ofera pe langa gusturi unice si un moment special pentru cei prezenti. Mixologistul ofera un adevarat un spectacol de culoare si gust, creand cocktailuri inovative ce au la baza esente artizanale. Cocktailurile pot fi personalizate, astfel incat fiecare invitat sa se simta special.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.