(P) Mare, pădure și sport la pachet, la Gloria Hotels & Resorts

Ți-ai imaginat tot anul un loc perfect unde poți uita de grijile cotidiene? Încearcă o vacanță la unul din cele 3 resorturi de lux Gloria Golf Resort, Gloria Serenity Resort sau Gloria Verde Resort, situate pe plaja din Belek.

Gloria Golf Resort, Gloria Serenity Resort si Gloria Verde Resort sunt trei locații de pe Riviera Turcoaz a Turciei, care deschid porțile către o experiență incredibilă. Frumusețea mării se îmbină armonios cu „gura de oxigen” dată de natura luxuriantă, un melanj de munte și mare, camping și cazare cu design de inspirație colonială. Hotelurile nu depăsesc patru etaje în înălțime fiind bine camuflate între pini, palmieri și Hybiscus, la fel ca numeroasele vile micuțe din apropiere. Vei avea parte de un peisaj mirific, cu vedere la marea azurie, și de răcoarea râului din apropiere.

La Gloria Golf Resort, doar cerul e limita atunci cand vine vorba despre serviciile ireproșabile, angajații reacționând într-un mod profesionist, cu zâmbetul pe buze, la nevoile clienților. Fiecare cameră are acces la internet wireless, telefon direct, televizor LCD, seif, minibar, uscător de păr, sistem de cartele cheie, aer condiționat central, și dispune de câte o terasă cu gradină sau un balcon.

Este locul perfect dacă vrei să mergi în vacanță cu întreaga familie, căci fiecare membru, inclusiv cei mici, va avea parte de activități și facilități.

În perioadele în care adulții au alte preocupări decât copiii, aceștia din urmă se pot distra în Gogi Kids Club și Gogi Fun Jungle, locuri care le sunt destinate și unde se pot bucura de diverse activități – de la ateliere de pictură, arte și meserii, la tobogane cu apă, zone de cățărare, toate sub atenta supraveghere a personalului specializat. Tot pentru ei exista un mic „zoo” cu capre, cai, ponei și flamingo.

Amatorii de crosă sunt invitați la Gloria Golf Resort, paradisul pasionaților de golf. Terenurile de golf din resort sunt amenajate la standarde internaționale. Pentru că acest sport necesită răbdare și timp, cei de la resort au grijă ca restul familiei să nu se simtă neglijată, punând la bătaie numeroase oportunități de recreere. Un Spa, cinema, club de noapte, fitness, piscine, plajă privată etc. Serile sunt minunate și animate. În Arena Amphitheater, care are o capacitate de o mie de locuri,și în G-Venture Beach Arena, au loc spectacole extraordinare, oferite de trupe profesioniste.

Dacă ești în căutarea liniștii și relaxării supreme, orientează-te cătrea Gloria Serenity Resort, iar dacă ceea ce cauți este energie vie, verde, atunci nu ezita să mergi la Gloria Verde Resort.

Gloria Serenity Resort este un loc cu efecte terapeutice, care nu exclude, bineînțeles, serviciile de lux, oferindu-ți acces la opt restaurante și nouă baruri, piscine și un spa de lux, unde te poți răsfăța cu tratamente de înfrumusețare, masaje relaxante, sau poți încerca hamam (baia turcească).

La Gloria Serenity, răsăritul te salută de la fereastră, parcă spunânduți “Bine ai venit într-o lume plina de aromă.” Vei avea parte de o experiență gastronomică extraordinară la fiecare masă. Toate felurile de mâncare sunt preparate cu produse ecologice, sănătoase și proaspete, cultivate în gradinile Gloria și apoi transformate de mâinile maeștrilor bucătari într-o adevarată sărbătoare a gusturilor.

Piscinele exterioare sunt spațioase și liniștite, cu umbrele și șezlonguri, înconjurate de verdeață, care ia locul nisipului de pe malul mării. Oaze de pace, plăcere și bucurie. Marea Mediterană e la doi pași – o atingere perfectă pentru minte, trup și suflet! La o lungime de braț de la balconul camerelor există pini, iar stând pe balcon, vei putea auzi trilul păsărilor și vedea veverițe.

Gloria Verde Resort este situat într-un mediu unic, natural, și oferă servicii de o calitate excelentă, ce a fost recunoscută de numeroase organizații internaționale, și onorată cu multe premii. Camerele cu terasă sau balcon au acces la internet wireless, telefon direct, televizor LED, seif digital, meniu de perne, minibar, sistem de cărți de credit, aer condiționat central și DVD player. De asemenea, te poți bucura de saună, baie cu aburi, aqua-aerobic, volei pe plajă, tenis de masă sau windsurfing.

Piscinele destinate adulților și copiilor sunt separate. Există de asemenea, o piscină cu nisip pentru copii și aquaparkul Gloria Verde.

Pentru a topi stresul și oboseala și pentru a restabili echilibrul dintre suflet și corp, ești invitată să te lași răsfățată cu un masaj aromat sau un tratament cu alge marine și apă sărată. Apoi, vei fi gata să te distrezi pe ritmul muzicii care acompaniază serile.

Complexul în sine este un centru de sănătate, dar și de performanță sportivă. Există facilități pentru sportivii profesioniști și amatori din mai mult de 50 de discipline, iar resortul găzduiește adesea cantonamente de refacere. Există așadar baze pentru caiac-canoe, pentru înot, pentru scubadiving, pentru fotbal, tenis etc. De semenea, există facilități pentru persoanele cu dizabilități.

La restaurantele din resort vei descoperi mâncare variată și delicioasă, adesea preparată numai din ce se cultivă în grădinile proprii, deci ecologică și gustoasă.

Misterul și aventura îi va umple de bucurie pe cei mici, care se pot distra aici în jungla Gogi! Însoțiți de formatori profesioniști, copiii au parte de activități supravegheate, astfel încât părinții să se poată bucura la rândul lor de relaxare fără întrerupere – de exemplu, în zonele de fitness din mijlocul pădurii, sau pe terenurile de tenis, ori practicând un sport de apă. Toate acestea sunt garantate să te mențină în formă pe tot parcursul vacanței, precum și după ce te vei întoarce acasă.

Poți accesa cu ușurință lumea magică a resorturilor Gloria prin intermediul dispozitivelor mobile. Descarcă aplicația Gloria și obții instant informații actualizate!

Inspirate de puterea inovației și a schimbării, Gloria Hotels & Resorts își dedică loialitatea și angajamentul față de clienți într-un decor elegant, luxos și spumos ca valurile marii, cu iz de „fair-play” inspirat din sport. Bucură-te de o vacanță calmă, care te va ajuta să îți încarci bateriile până la anul, într-un loc perfect pentru a uita de grijile cotidiene!

Vacanță placută!

Alege cu încredere Gloria Hotels&Resorts prin Mr. Peter Company, pentru o vacanță reușită, și descoperă pachetele oferite în exclusivitate de @mrpeterexclusive

Călătorește în siguranță și cu stil prin compania aeriană numarul 1 a Europei – Turkish Airlines la clasa Business sau Economy, în confortul noilor aeronave Boeing 737, și beneficiezi de catering All Inclusive!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.