(P) Liviu Teodorescu a lansat primul EP din cariera, „Lista de pacate”

Liviu Teodorescu este cu siguranta unul dintre artistii preferati ai adolescentilor din Romania, piesele sale avand milioane de vizualizari pe YouTube, iar contul lui de Instagram numara peste 400 de mii de urmaritori.

Artistul lanseaza primul material discografic din cariera sa, EP-ul „Lista de pacate” care este, de fapt, o „lista de caracteristici” care-l definesc in acest moment atat ca artist, cat si ca om.„E.P-ul asta vine intr-un moment de revelatie personala. Acum si aici, incep sa deschid ochii, sa imi amintesc si sa inteleg de ce exist, intr-un fel pe care nu l-am mai trait, in viata asta cel putin. Voi scoate un material diferit, imi doresc sa daramam prejudecatile si sa aratam ca etichetele sunt depasite! Un om nu este intr-un singur fel. Un om este in toate felurile in care alege el sa fie, in toate formele pe care le considera cele mai inalte pentru evolutia lui. Aleg sa fac asta pentru toti cei care inca nu au curajul sa fie EI! O fac pentru Noi. Noi suntem Unul. Meritam sa nu fim judecati. Nu exista Rai, sau Iad”,  a declarat Liviu.

EP-ul contine 7 piese noi si un bonus track, piesa ce da numele materialului este single-ul lansat in primavara anului 2018 alaturi de Killa Fonic, „Lista de pacate”.  Videoclipurile vor fi lansate in prima joi a fiecarei luni pe canalul lui de YouTube, iar piesele, scrise integral de catre artist in studioul lui, LiTE Music, sunt deja dispnibile pentru pre-comanda pe platformele de streaming.

Prima melodie lansata de pe EP-ul „Lista de pacate” este „Rochia Ta”, o piesa la care a lucrat alaturi de Matteo, Alex Parker si Lu-K Beats(Satra Benz): „<Rochia ta> este despre momentul in care principiile si educatia ajung sa se lupte cu instinctul de moment. „Rochia” e metafora pentru aceste principii de care e greu uneori sa te dezbraci, in favoarea a ceea ce simti. Ideea asta se aplica pentru intreg materialul, asa ca, le propun celor care o sa asculte EP-ul meu sa lase prejudecatile deoparte, sa ia din ceea ce le spun ceilalti doar ce ii face fericit si ai aiba grija sa-si spuna intotdeauna adevarul, acesta e mesajul”, povesteste acesta despre noul sau single.

 

Credit foto: Vlad Andrei
Styling: Ioana Ieremia
Concept #W
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.