(P) La SUBWAY vara are gust de AVOCADO


Un ingredient inedit care este perfect în sandwich-uri, avocado asigură un plus de vitamine în dieta tuturor gurmanzilor. Beneficiile nu se opresc doar la savoarea acestui fruct. Avocado este şi un aliat pentru sănătate, oferind grăsimi benefice, conţinut ridicat de fibre – pentru persoanele active, întrucât sprijină activitatea creierului şi vitamine – complexul de vitamine B, K şi E care susţin metabolismul şi oferă pielii un aspect strălucitor.

 
Şi vestea bună este că poţi să te bucuri de toate acestea într-un sandwich delicios pentru că SUBWAY a introdus în această vară o nouă vedetă în meniu – avocado. Acesta este ingredientul surpriză şi inovator care va deschide un nou univers al gustului. Proaspăt, sănătos şi savuros, cu beneficii recunoscute pentru sănătate, noul ingredient introdus în meniul SUBWAY oferă ocazia perfectă pentru un răsfăţ zilnic.
 

Dar cea mai bună veste este aceea că poţi să adaugi avocado în SUB-ul tău preferat. 
 Fie că îţi e poftă de un sandwich cu ton, sau cu vită, vedeta verii oferă un gust inedit şi un surplus de vitalitate. Tocmai acesta este secretul celor mai bune sandwich-uri din lume – ingrediente proaspete şi savuroare la alegere, pentru un SUB care să poarte semnătura ta. Astfel, când vrei să alegi ceva fresh, gata de servit în mişcare, astfel încât să nu ratezi niciun moment de distracţie din vacanţa de vară, treci pe la SUBWAY. 
 
Restaurantele SUBWAY din toată ţara îi aşteaptă pe cei care sunt curioşi să încerce noul ingredient şi noul în zeci de combinaţii, iar artiştii sendvişurilor sunt pregătiţi să transforme orice SUB într-o reală experienţă gourmet. 
 
E clar că sezonul de vară are un nou nume – sezonul avocado. 
 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.