(P) La Farine Bistro – Un Bistro care nu doarme niciodata

Cu un puternic iz parizian datorita design-ului interior realizat de arhitectul Mihai Popescu cunoscut pentru amenajarile interioare realizate in cadrul grupului Fratelli, LA FARINE gazduieste in prezent doua concepte de evenimente semnate Laurent Perrier si respectiv Chambord, primul reunind de doua ori pe luna elite ale societatii urbane actuale in cadrul unei cine elegante iar al doilea eveniment, semnat Chambord, fiind reprezentat de brunch-ul sptamanal ce are loc duminica.
 
Pe langa acestea, LA FARINE, bistro-ul frantuzesc cu cea mai mare varietate de deserturi din Bucuresti, isi propune sa aduca in inima orasului un nou concept de evenimente, APRES-SKI Party. Un concept regasit des in statiunile montane din strainatate, ce-i drept, pe partia de ski, insa, petrecerile LA FARINE vor avea loc pe terasa inzapezita a restaurantului, dupa aceeasi reteta – DJ, HOT DRINKS, FASHION SKI COSTUMES & FUR – 
 
Nu in ultimul rand, LA FARINE, pregateste si o serie de petreceri avand drept target un public mai tanar si poate mai galagios. Drept urmare, echipa LA FARINE are in plan pentru anul 2015 sa aduca vibe-ului vietii de noapte a cluburilor din Paris in cea mai hip zona a Bucurestiului. 
 
LA FARINE – Calea Floreasca 91 – 111 / 0721089951
 
 
 
 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.