(P) Invata sa… dansezi pentru tine!

By  | 

Si, ce mai astepti? Cursurile de dans sunt singura solutie. Degeaba te incapatanezi sa inveti singura coregrafii de pe Youtube sau de la televizor. Daca nu esti o Madonna sau o Beyonce, nu vei reusi decat sa-ti pierzi timpul si rabdarea…

Ai nevoie de un trainer care sa-ti spuna cum sa te misti si unde gresesti, ai nevoie de un program pe care sa-l respecti si sa vezi alti oameni in jurul tau care sunt animati de aceeasi pasiune ca si tine.

Fie ca vrei sa inveti un dans modern sau unul clasic, fie ca te pregatesti de nunta sau vrei pur si simplu sa dansezi ca nimeni alta cand iesi in club sau pe la vreun party, Scoala de Dans Espansivo vine cu solutia.

Mai mult, chiar daca nu te intereseaza neaparat sa dansezi, cat sa te mentii in forma, la Espansivo gasesti si cursuri de Zumba Fitness. Iar daca vrei dansatori profesionisti care sa-ti anime petrecerile sau cu care sa le faci surprize placute prietenilor tai, tot la Espansivo ii gasesti.

Poti alege dintr-o oferta vasta de tipuri de dans:

  • latino: Salsa, Cha-cha, Rumba, Samba, Jive, Merengue, Bachata
  • dansuri standard: Vals Lent, Tango, Vals Vienez, Quickstep, Slow Fox
  • street dance:  R&B, Hip-Hop

Preturile difera in functie de tipul de abonament pe care ti-l doresti, pornind de la 25 lei (o sedinta de grup la Zumba), dar Espansivo ofera si abonamente cadou sau promo.

Si nu te ingrijora daca esti timida – instructorii Espansivo iti stau la dispozitie si pentru lectii particulare. Doar tu, dansand gratios intr-o sala eleganta si moderna, cu oglinzi mari.

Nu ai niciun motiv sa mai amani. Trebuie sa inveti sa dansezi! Ca sa-ti uimesti prietenii, ca sa fii mireasa perfecta, ca sa ai un corp gratios, ca sa cunosti oameni noi si, cel mai important, ca sa te simti tu mai bine. Pana la urma, dansul nu e numai o forma de arta, este si un excelent mod de relaxare.

  • Mai multe detalii despre Scoala de Dans Espansivo gasesti pe: www.dansam.ro.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *