(P) Învârte Globul şi opreşte-l după mood-ul tău: Travel MOOD

Te invităm să călătoreşti cu travelmood.ro, o platformă 100% made in România, care a fost construită pornind de la ideea că e important să călătoreşti în funcție de cum vrei să te simți şi de ceea ce îți doreşti să experimentezi. Pornind de la aceste elemente, putem avea călătoriile pe care ni le dorim cu adevărat şi care devin memorabile. Această platformă propune 7 mood-uri de călătorie: activ, aventură, evadare, explorare, mixt, relaxare şi romantic.

Travelmood.ro aduce în premieră pentru piața de travel din România varianta de a călători ținând cont de cele 7 categorii de travel mood-uri. Astfel, dacă eşti în travel mood activ şi îți doreşti să vizitezi o anumită destinație, echipa travelmood.ro propune cele mai interesante tururi de vizitare pentru care se pot face rezervări on-line.Dacă eşti în travel mood evadare, platforma îți propune experiențe culinare, degustări de vin şi experiențe cu localnici. Pentru cupluri şi un travel mood romantic, echipa îți propune activități pentru petrecerea timpului în doi, iar pentru cei în mood de explorare li se propun excursii de o zi, dar şi tururi care se pot desfăşura pe o perioadă de 2-3 săptămâni.

Toate aceste experiențe de călătorie ne-au mai arătat faptul că fiecare dintre noi poate trăi momente diverse iar “tipologiile turistului de cursă lungă” s-au diversificat. Un pasionat de muzee şi excursiile inspirate de filme şi de viețile marilor artişti, îşi poate dori într-o zi să plece cu rucsacul în spate spre o destinație încărcată de spiritualitate, departe de zgomotul marilor oraşe.

Pentru orice travel mood pe care îl încerci atunci când îți programezi o vacanță, echipa Travelmood.ro a gândit câte o secțiune pe site, în care găseşti aproape toate (ne place să ne gândim că le găseşti chiar pe toate) informațiile de care ai nevoie în călătoria ta, departe de “etichetele” care se pun anumitor oraşe sau locuri din lumea asta mare şi frumoasă.

În viziunea echipei travelmood.ro, fiecare este liber să călătorească asa cum îşi doreste, dincolo de ceea ce este la modă, având convingerea că orice loc poate fi descoperit în mod original, prin cele 7 mood-uri propuse.

Londra are misterele sale istorice şi o regină după care s-a făcut un serial, dar are şi unele dintre cele mai bune expoziții de artă, spectacole de teatru şi experiențe high tech. Iar in Bali nu găseşti doar plaje şi câmpuri verzi de orez, ci şi o spiritualitate de milenii, practicată de localnicii primitori şi de turişti deopotrivă.

Platforma travelmood.ro a fost gândită în primul rând pentru a inspira cititorii să descopere destinații noi, iar pe cele deja cunoscute, să le exploreze în funcție de mood-ul fiecărei perioade pe care o trăiesc de-a lungul anilor.

Travelmood.ro adună idei şi recomandări pertinente de călătorie, experiențe de călătorie selectate atent de globe-trotterii de profesie, oferte de cazare, închirieri auto, circuite, zboruri şi oferă posibilitatea de a rezerva tururi ghidate deosebite on-line, direct de la parteneri, astfel economisind timp prețios.

Învârte globul şi opreşte-l cu un mood. Și apoi povesteşte-ne cum a fost. Aşteptăm impresiile tale, pentru că ne dorim ca Travelmood.ro să te însoțească în cât mai multe locuri, dacă nu în toate: 7 continente, 195 de țări şi o multitudine de locuri care te aşteaptă.

Citeşte şi: Cum îți stabilești bugetul pentru călătorii?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.