(P) Încăltămintea ideală pentru un look de toamnă inedit? – botinele din colecția ANNA CORI destinată acestui sezon

Sezonul rece deja domnește peste țară, iar temperaturile scăzute își fac cu adevărat simțită prezența. Garderoba deja a fost înlocuită cu cea specifică toamnei și nu mai rămâne altceva de făcut decât de găsit și încăltămintea potrivită la aceste ținute. Botinele au fost și vor rămâne un trend, chiar dacă în decursul timpului modelele oferite pe piață se diversifică, uneori trecând dintr-o extremă în alta.

ANNA CORI, magazin de renume pe piața din țară, vine în întâmpinarea celor ce doresc să obțină mereu un look de excepție cu cele mai inovative modele de botine, confecționate din piele naturală de cea mai înaltă calitate. Pe pagina annacori.com se pot vizualiza produsele disponibile în colecția de toamnă – iarnă a acestui an, alături de posiblitatea de a le comanda la prețuri rentabile.Fiecare model în parte este extrem de confortabil, indiferent de mărime, design, nuanță etc. Sezonul rece este unul mai pretențios întrucât încălțămintea specifică acestuia trebuie să asigure un grad de confort ridicat, alături de protecția sporită împotriva temperaturilor scăzute de afară.

Botinele – o soluție excelentă de încălțăminte pentru un look de toamnă inedit

Cea mai uzuala culoare, dar care nu se învechește niciodată este negru. Acesta conferă oricărei ținute un aer de eleganță aparte, putând de altfel fi cu ușurință asortat unei varietăți de combinații vestimentare. Desigur, nici asortarea hainelor cu botine bordo sau gri nu este exclusă, reprezentând în fapt o alternativă deosebită de a ieși din anonimat. Atât acele botine din piele naturală lucioasă, cât și modelele din piele întoarsă sunt alese cu fascinație de către clientele ANNA CORI deoarece sunt căi excelente de a se face remarcate, dar în același timp de a beneficia de confortul și protecția necesară împotriva temperaturilor scăzute.

De altfel o alternativă pentru încălțămintea de toamnă o reprezintă și acele ghete cu toc mai scund sau mai înalt, după preferințele și nevoile fiecăreia. Dacă unele femei preferă să meargă pe varianta botine, altele par să opteze pentru ghete, pentru că sunt adeptele stilului casual.

Cert este un lucru și anume că numai perechile din piele pot asigura protecția picioarelor, atât de necesară în condițiile climatice specifice fiecărei zone din țară. Tocmai de aceea varianta botinelor și ghetelor din piele, simple sau întoarse, este de preferat.  De altfel și rezistența pe care o prezintă acestea reprezintă un motiv în plus pentru a le achiziționa.

Este adevărat că prețul aferent lor este puțin mai crescut față de ce oferă piața, însă diferența o face durabilitatea pe care o oferă produsele din această categorie. Dacă o pereche de încălțăminte realizată din piele ecologică are un preț rentabil, însă nu oferă purtătoarei confortul de care are nevoie și nici o purtare îndelungată, articolele din piele naturală reprezintă exact contrariul. De altfel, aceasta din urmă își păstrează și estetica, cu îngrijirea corespunzătoare.

Colecția dedicată acestui sezon  disponibilă atât pe annacori.com, cât și în magazinele ANNA CORI din țară, este accesibilă tuturor celor ce doresc să facă o investiție inspirată și, mai ales, de durată.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.