(P) Idei simple și frumoase pentru un cadou de efect

Voi aţi inceput să vă gândiți la cadourile de sărbători, la ce v-ați dori sa primiţi, dar mai ales la ce veți darui oamenilor dragi? Noi am început căutările şi avem câteva propuneri interesante pentru voi, cu care credem că nu veți da greş, fiind vorba despre cadouri foarte utile, cu produse de îngrijire extrem de eficiente şi împachetate special de sărbătoare.

Pentru prietena cea mai bună sau orice femeie dragă vouă, vă propunem două variante de casete cadou: setul Syoss conținând şampon şi balsam Syoss Salonplex, produse de îngrijire cu tehnologie inspirată din salon sau caseta cadou cu şamponul şi balsamul Schauma Nature Moments (Preţ recomandat 15,92 lei), o gamă care conţine ingrediente de origine 100% naturală, eficiente în ingrijirea părului. 

Setul cadou Fa cu gel de duş şi deodorant sau caseta premium Gliss Ultimate Oli Elixir (Preţ recomandat 44,85 lei), ce conţine şampon, balsam şi ulei hidratant pentru păr pot fi idei foarte inspirate pentru un cadou.

Aşadar, pentru domnii din viața voastră, vă recomandăm un set cu produse special create pentru bărbaţi, respectiv Fa Men Xtreme Polar (Preţ recomandat 20,90 lei), conținând un gel de duş şi un deodorant.

Nu am uitat nici de cei mici şi special pentru ei vă propunem caseta cadou ce conţine produsele lor preferate pentru îngrijirea zilnică – Schauma şampon, Fa gel de duş şi pasta de dinţi Vademecum Kids. Mai mult, pachetul vine în doua variante, special dedicate fetiţelor sau băieţeilor.

Cum toate produsele vin deja ambalate în cutii speciale pentru sărbători, alegerea cadourilor nu a fost nicicând mai uşoară. Şi garantăm că arată minunat sub bradul împodobit!

foto homepage- 123rf.com

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.