(P) Idei de cadouri de Craciun pentru cei dragi

Chiar dacă este adevărat că intenţia contează, atunci când alegem un cadou pentru cei dragi ne dorim să îl aprecieze cu adevărat. Fie că este vorba de iubitul tău, de prietena cea mai bună, de un amic, de mama, de mătuşă sau de colega de facultate, cadoul pe care îl alegi trebuie să fie unul practic, dar totodată deosebit, tocmai bun pentru a fi aşezat sub bradul de Crăciun.

Sunt câteva lucruri cu care nu poţi da greş niciodată: o carte, bilete la concertul trupei preferate şi produse cosmetice şi de îngrijire personală.Bărbatului special din viaţa ta îi poţi dărui un set de apă de toaletă (75ml) şi gel de duş (250ml) Black Suede Touch de la Avon. Setul conţine şi o cutie pentru cadou elegantă şi costă doar 47,99 lei. 

Dacă iubitul tău este o persoană sportivă care apreciază parfumurile fresh, îţi sugerăm setul Individual Blue, ce conţine o apă de toaletă (100ml), un deodorant (150ml) şi un deodorant cu bilă (50ml). Poate fi cumpărat cu 39,99 lei, alături de o cutie de cadouri.

Atunci când mergi la o petrecere de Crăciun sau de Revelion, îţi alegi cu grijă ţinuta, dar şi machiajul şi parfumul. Acestea trebuie să fie o completare a ta, să îţi pună în valoare calităţile şi să te facă mai frumoasă. Acelaşi lucru şi-l doresc şi mama, prietena şi colega ta.

Îţi sugerăm să le dăruieşti paleta cu farduri de pleoape Luxe de la Avon în ediţie specială, pe care o poţi achiziţiona la doar 39,00 lei. Cele cinci nuanţe persistente şi intens pigmentate vor accentua privirea pe toată durata serii, indiferent dacă alegi paleta Luxurious Nude sau Stone Chic.

Şi cum niciun machiaj de ochi nu este complet fără gene perfect definite, adaugă la cadou şi mascara Luxe, caracterizată printr-un amestec unic de culoare intensă şi volum seducător. O găseşti un nuanţele negru şi maro, la preţul de 33,00 lei.

Când am terminat cu ţinuta şi machiajul demne de covorul roşu, este momentul să trecem la parfum. Fiecare femeie îşi doreşte un parfum care să o facă să iasă în evidenţă într-un mod elegant şi discret, iar noua apă de parfum Premiere Luxe Gold Blush de la Avon va face exact acest lucru.

Aflându-se în categoria florală, Premiere Luxe Gold Blush va parfuma serile speciale cu un cocktail de acorduri de iasomie, orhidee şi trandafir, puse în valoare de o bază în care predomină notele bogate de patchouli. Îl poţi achiziţiona la preţul de doar 69,00 lei (50ml).

Şi ce ai spune să îţi faci şi singură un cadou? Crăciunul este momentul perfect să te răsfeţi singură, iar în acest sens îţi recomandăm setul Planet Spa cu extract de cafea din Columbia, ce conţine o cremă de corp pentru fermitate Fantastically Firming (200 ml) şi un ser pentru gât şi decolteu (50 ml). Pentru că ai cumpărat atât de multe cadouri pentru cei dragi, poate te simţi prost să cheltui bani în plus şi pentru tine. Dar nu îţi face griji, acest set costă doar 22,99 lei.

Tu ce cadouri le vei face celor dragi?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.