(P) Hotelurile Elexus din Predeal îți pot oferi acea vacanță grozavă de care chiar ai nevoie

Uneori, în vacanță nu vrem să ne simțim ca acasă, ci ca într-un loc în care au alții grijă de noi, de nevoile noastre, de dorințele pe care le avem. O vacanță înseamnă detașare de rutină, timp pe care ni-l acordăm nouă, confort și relaxare. Iar pentru cei care vor să ia distanță de griji și responsabilități, de muncă și sarcini de îndeplinit, hotelurile Elexus vin cu soluția mult dorită.

Predealul este una dintre stațiunile românești care se bucură de resurse naturale bogate, de priveliști uimitoare și trasee turistice numeroase, pentru toate preferințele. Este una dintre cele mai vizitate stațiuni turistice și locul în care sunt amplasate hotelurile Elexus Boutique și Elexus Predeal.

Elexus Boutique, tradiție și dotări moderne

Tradiția acestui hotel se leagă de o istorie veche de 100 de ani, remodelată astfel încât acum să răspundă nevoilor de confort și accesibilitate necesare prezentului. Fondat în 1926, hotelul reprezintă o oază de liniște și relaxare, cu servicii croite astfel încât să satisfacă gusturile celor mai pretențioși turiști.

Camerele beneficiază de un design interior modern, cu atenție acordată detaliilor, structurilor și texturilor incluse în spațiile destinate odihnei și relaxării. Cu un aer nordic, vintage și chic, Elexus Boutique dezvăluie turiștilor priveliști de neegalat ale Văii Timișului și Prahovei, fiind situat în apropierea pârtiei de schi. Hotelul găzduiește cunoscutul restaurant Robinson transformat și el într-o oază gourmet îmbietoare și irezistibilă.

Elexus – Predeal, confortul de 4 stele

Încă din 1963 hotelul cunoscut sub numele de „Predeal” s-a bucurat de aprecierea turiștilor care i-au călcat pragul. Notorietatea lui se păstrează și azi, când i se adaugă numele Elexus, ca notă a rafinamentului pe care îl oferă din plin. Renovat în linii moderne ce îmbină confortul vizual cu îndrăznela petelor de culoare, Elexus-Predeal sintetizează luxul într-un design cuceritor.

Spațiul deschis, în culori imaculate oferă sentimentul de grandiozitate îmbietoare și prietenoasă, în care vei regăsi liniștea și calmul dorite într-o vacanță plină de răsfăț. Relaxarea va fi completată de centrul SPA care este dotat cu piscină, saună, salină și servicii de masaj. Pentru cei care vor să îmbine utilul cu plăcutul, hotelul pune la dispoziție și o sală de conferințe.

Imaginația ta va prinde contur într-un sejur petrecut în oricare dintre hotelurile Elexus, a căror misiune este oferirea unei experiențe inegalabile, cu respect față de vizitatori și atenție la nevoile, dorințele și așteptările lor.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.