(P) GRACE COUTURE CAKES LANSEAZĂ UN NOU CAKE SHOP ÎN CENTRUL ORAȘULUI

Grace Couture Cakes, brandul care a introdus în România conceptul de prăjituri ”couture”, a deschis cel de-al doilea Cake Shop din București în Piața Dorobanți nr. 5.

Lansarea noii locații marchează 5 ani în care atelierul a îndulcit mii de evenimente private și corporate.Macarons cu zmeură și cocos, fructe de pădure sau mojito, prăjituri Essentials cu mousse fistic sau mango cu fructul pasiunii, tarte din colecția Tartes Bar cu strat crocant Feuilletine cu praline, cremă de ciocolată neagră belgiană și decor cu foiță de aur, eclere din gama Éclair Affair, deserturi la pahar sau torturi Signature sunt doar o parte din prăjiturile disponibile în noua locație, pretextul ideal pentru un cadou dulce oferit ție însuți sau celor dragi.

DESPRE  GRACE COUTURE CAKES

Lansat în anul 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier de cofetărie couture, recunoscut pentru lansarea tendințelor din domeniul haute patisserie în România. Gamele proprii de dulciuri includ: Signature Cakes, Essential Cakes, Tartes Bar și Éclair Affair. www.gracecc.ro

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.