(P) Filme pentru acasa

By  | 

„Lincoln”

Distribuţie: Daniel Day-Lewis, Sally Field, Tommy Lee Jones, Joseph Gordon-Levitt, Hal Holbrook

Legendarul regizor Steven Spielberg a realizat această dramă istorică foarte apreciată şi captivantă. Daniel Day-Lewis joacă un rol memorabil, pentru care a câştigat premiul Oscar®, întruchipându-l pe influentul preşedinte american Abraham Lincoln.

În ultimele luni tulburi ale mandatului său, Lincoln încearcă să convingă guvernul american, distrus de război şi divizat, să abolească sclavia. Cu un curaj feroce şi de neoprit, Lincoln inspiră o decizie care va schimba istoria pentru totdeauna.

Avându-i în rolurile principale şi pe Sally Field şi Tommy Lee Jones în roluri nominalizate la Oscar®, „Lincoln” este un film extraordinar multipremiat pe care nu îl vei uita.

 

 

„Jack Reacher. Un glonţ la ţintă”

Distribuţie: Tom Cruise, Rosamund Pike, Robert Duvall, Jai Courtney

Fostul investigator militar Jack Reacher (Tom Cruise, „Mission: Impossible – Ghost Protocol”) „sare” din paginile romanului devenit bestseller al lui Lee Child şi ajunge pe ecrane într-un thriller exploziv.

Când o crimă odioasă este comisă, toate dovezile indică către un suspect aflat în custodie. Acesta oferă însă un singur lucru în apărarea sa: un bilet pe care scrie „aduceţi-l pe Jack Reacher!”.

Legea are limite, spre deosebire de Reacher, care porneşte lupta contra unui duşman neaşteptat, foarte violent şi cu un secret de protejat. 

 

 

 

„Filmul 43: Scandalos”

Distribuţie: Liev Schreiber, Emma Stone, Richard Gere, Dennis Quaid, Hugh Jackman, Kate Winslet, Halle Berry, Gerard Butler, Anna Faris, Johnny Knoxville, Christopher Mintz-Plasse, Seann William Scott

„Filmul 43: Scandalos” e o comedie întortocheată care adună o distribuţie impresionantă, formată din multe nume celebre de la Hollywwod. Cu replici îndrăzneţe, scene provocatoare şi personaje extrem de îndrăzneţe, filmul este pe alocuri şocant, însă negreşit plin de umor şi distracţie. Preţ recomandat pe DVD: 52,90 lei

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *