(P) Ferestre reinventate pentru casa ta

Lumina naturală este parte integrantă din viața noastră și dorim să putem beneficia cât mai mult de aceasta. Omul modern, în continuă mișcare, a deschis încăperile casei sale pentru a beneficia de mai mult spațiu, dar și pentru a aduce natura mai aproape. Această nevoie a generat necesitatea unor ferestre mai mari care să ofere mai multă luminozitate, fără limitări, pe întreaga înălțime a încăperii.

Acum casa și grădina comunică prin uși și ferestre mari, rolul de hotar dintre spațiul interior și cel exterior este înlocuit cu rolul de mediator. Ferestrele și ușile REHAU s-au reinventat pentru a redefini viața modernă. Acum, cu ajutorul materialului RAU-FIPRO, proiectat inițial pentru avioane, putem construi ferestre revoluționare.

Succesul pe care RAU-FIPRO l-a avut în domeniul ferestrelor moderne este strâns legat de sistemul de profile GENEO. Noul material compozit armat cu fibre de sticlă, RAU-FIPRO X, face în continuare echipă bună cu sistemul de profile GENEO pentru ferestre, acum completând cu factorul X deja cunoscutele avantaje:

  • Elemente X-tra mari – pentru arhitectura modernă și mai multă lumină, fie că vorbim de ferestre fixe sau uși glisante,
  • Eficiență energetică X-tra ridicată – economie de energie de până la 76%,
  • Posibilități X-tra variate – geometrii complicate realizate cu ușurință, numeroase variante de culori și design prin programul KALEIDO COLOR.

RAU‑FIPRO X asigură cele mai bune condiții de luminozitate și vizibilitate prin creșterea rezistenței profilelor, generată de creșterea cu 50% a ponderei de fibră de sticlă în canat, astfel se pot construi elemente fixe sau mobile pe toata înălțimea încăperii (până la 2,80m – cele fixe, și până la 2.70m – cele mobile), fără a fi necesare luminatoare suplimentare.

Ușile culisante cu ridicare pot avea acum dimensiunile dorite datorită elementelor cu o lungime de până la 10m, deschizând o largă vedere panoramică către exterior sau către grădina ta interioară. Poți crea micul tău spațiu privat în care să petreci alături de prieteni sau familie. Pragul de podea fără barieră RAUCERO de la REHAU cu o înălțime de 0mm devine invizibil atunci când uşa este închisă, făcând insesizabilă trecerea către exterior. Pe lângă avantajul de a fi mai uşor de curăţat decât un prag clasic, RAUCERO propune şi un design elegant şi funcţional.

Îndrăznește să alegi ferestrele în culoarea preferată, în culoarea mobilei de bucătărie din care poți ieși în grădină sau în orice culoare dorești, acum ai și multe opțiuni. Soluțiile inovatoare pentru acest sistem de profile, prin programul Kaleido Color, propune peste 400 de variante de design și culori în plus față de foliile Dekor imitație lemn/uni sau placarea la exterior cu profile din aluminiu.

Alege un stil elegant care să îți ofere o panoramă generoasa către grădina, chiar și atunci când ferestrele și ușile sunt închise. Calitățile ferestrelor și ușilor cu profile Geneo nu se limitează doar la cele estetice, protecția termica și cea antiefracție poziționând-le printre cele mai performante. Casa ta poate avea ferestre de top, de la REHAU!

REHAU investește permanent în dezvoltarea soluțiilor pentru ferestre și uși cu impact benefic asupra stilului de viață și a confortului, sub deviza: WINDOWS. REINVENTED FOR MODERN LIFE. (Ferestre. Reinventate pentru o viată modernă).

Pentru ferestrele și ușile stilului de viață modern, accesează: https://www.rehau.com/sites-ro/modernlife și poți avea X-tra dimensiuni și X-tra avantaje pentru confortul locuinței tale.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.