(P) Exprima-ti pofta de viata prin rochii colorate

By  | 

Suntem cumva obisnuite cu ideea ca doar vara putem imbraca rochii in culori vii , vesele, pline de viata. De ce oare? Sezonul rece ingheata in noi pofta de a trai la cote maxime? 

Imbracamintea exprima o stare de a fi si te influenteaza in mare masura. Daca alegi culori terne si sumbre un sezon intreg, cu siguranta vei fi influentata si tu. Schimba-ti garderoba de iarna si nu renunta la rochiile dantelate inflorate, dar in acelasi timp rafinate si elegante. 
 
Chiar si pentru birou poti gasi in magazine suficient de multe solutii pentru a lasa deoparte negrul sau griul anost, macar pentru cateva zile din saptamana prin combinatii fantastice de rochii si pantofi care sa atraga atentia, dar care sa respecte tinuta decenta, corporate. Iar odata ajunsa acasa, pregateste-te pentru o iesire in oras cu prietenii readucand la viata pofta ta de a trai la cote maxime de asta vara. Si ce daca este frig? Cu siguranta nu te duci sa te intalnesti cu prietenele tale la o terasa, ci intr-un loc in care temperatura este placuta, iar pana acolo poti sa alegi un palton la fel de chic.
 
Nu il uita nici pe el, daca dai o raita prin mall sau prin magazinele online. Poti sa gasesti numeroase camasi pentru barbati iesite din tipare pentru stilul casual, sport sau office. Nu i-ar face nici lui rau putina schimbare si cu siguranta i-ar sta bine si in culori mai vii.
 
Odata cu lasarea frigului, strazile se schimba si isi pierd din culoare si asta nu pentru ca verdele copacilor a disparut pana la vara viitoare ci pentru ca noi, cei ce suntem decorul in miscare al orasului, alegem prea repede haine in tonul mohorat al vremii. Nici macar toamna nu ne lasam inspirate de natura care este atat de darnica cu pastelurile sale.
 
Este timpul sa ne schimbam aceasta atitudine si sa ne pastram bunele obiceiuri din sezonul cald: tonusul pozitiv, atitudinea vesela, pofta de viata, iar primul pas pe care trebuie sa il facem este sa ne uitam putin in garderoba si sa ii dam o pata de culoare. Sau mai multe, mai ales ca incepe sezonul ofertelor.
 
Powered by SEOmonitor
 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *