(P) Este timpul pentru primul tău PC. Îți va oferi posibilități nelimitate

Perioada în care puteai sta fără PC a trecut. În prezent, aproape toate activitățile noastre sunt condiționate de folosirea unui computer, de la comunicarea cu familia și prietenii prin e-mail, la apeluri video sau interacțiunea pe rețelele de socializare, la studiul pentru școală și până la divertisment. 

Trăim în era tehologiei. Un computer oferă posibilități nelimitate, precum accesul rapid la informații, și te ajută să fii primul în orice domeniu. 

Desktop PC Dell OptiPlex 3020

Desktop PC Dell OptiPlex 3020

Tehnologia evoluează rapid și ne influențează viața de zi cu zi. Te-ai gândit vreodată la asta și cum poți ține pasul? 

Laptop HP 15-AC105NQ

Laptop HP 15-AC105NQ

Un computer este soluția. Cu ajutorul lui comunicăm mai ușor și mai rapid, ba chiar ne ajută să aflăm și să învățăm zi de zi tot mai multe. Astfel, investiția în tehnologie este de fapt o investiție în viitor. Dacă nu ai un PC sau folosești unul împrumutat de la un prieten sau o rudă, poate chiar pe cel de la birou, nu mai aștepta și treci la fapte.

În prezent, există o ofertă variată de PC-uri cu tehnologie Intel pe piața locală, fie că este vorba despre laptop clasic sau 2 în 1, desktop PC sau sistem All-in-One. La Flanco le găsești pe toate acestea. Fie că este vorba despre laptopul 2 în 1 ASUS Transformer Book T100HA, laptopul HP 15-AC105NQ, desktop PC-ul Dell OptiPlex 3020sau sistemul All-in-One Lenovo IdeaCentre C40-30, toate cu procesor Intel.

Sistem All-In-One Lenovo IdeaCentre C40-30

Sistem All-In-One Lenovo IdeaCentre C40-30

Laptop când ai nevoie, tabletă când vrei, dispozitivele 2 în 1 sunt PC-urile actuale și vin în două modele: detașabile (ecranul se detașează de tastatură și devine tabletă) sau convertibile (ecranul se răsucește la 360 de grade și dispozitivul poate fi folosit ca tabletă).

Laptopurile cu tehnologie Intel® se adaptează nevoilor tale indiferent că te joci, creezi, lucrezi sau vizionezi filme. Disponibile în configurații variate, cu procesoare Intel puternice, ai libertate fără margini. La rândul lor, sistemele All-in-One duc jocurile și lucrul la un nou nivel. Cu un design special, prin care interacțiunea cu PC-ul se face printr-un ecran tactil, sistemele All-in-One oferă performanță ridicată, ecrane HD și ocupă puțin spațiu acasă sau la birou.

Laptop 2 in 1 ASUS Transformer Book T100HA

Laptop 2 in 1 ASUS Transformer Book T100HA

Ce părere ai de un desktop PC? Puterea de care ai nevoie pentru programe și aplicații complexe, precum editare foto-video, jocuri sau randare 3D. Acasă sau la birou, unele experiențe de computing sunt mai bune pe un desktop PC.

Care este potrivit pentru tine?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.