(P) Ellements Fitness Club este în esenţă o carte plină de poveşti

By  | 

Fiecare poveste are un fir creat dintr-o aţă specială, ce nu se mai regăseşte altundeva. Aţă împleteşte frânturi de zile, zâmbete sincere, cuvinte alese, atitudini impunătoare, decizii măreţe şi mult suflet.

Şi dacă mai punem la socoteală dragostea, implicarea şi voinţă, este lesne de înţeles aţa noastră specială creeză fire de poveşti cu amazoane moderne. Amazoanele noastre, îmbină frumos toate elementele naturale: pământ, apă, aer, foc, spirit, dar fiecare dintre ele are un element dominant. Au joburi solicitante, trebuie îndeplinească cerinţe sociale din ce în ce mai greu de atins, au copii cu aşteptări şi indeletinciri dintre cele mai complexe şi au învăţat transforme orice clipă banală întruna deosebită şi demnă de ţinut minte.

Ellements Fitness Club este în esenţă o carte plină de poveşti. Înainte de poveştile cu amazoane a fost povestea noastră şi sună cam aşa: A fost o dată niciodată un club de fitness creat special pentru femei şi copii. Femeile de toate vârstele veneau -l viziteze şi se îndrăgosteau pe loc de sălile personalizate cu câte un element al naturii şi cu echipamente profesionale, şi de oamenii zâmbitori şi plini de viaţă. Cu cât descopereau mai mult cu atât îşi doreau mai mult îl viziteze: saună le aştepta în fiecare zi cu căldură, iar locul de joacă pentru copii venea în ajutorul lor cu multe jucării şi desene animate.

Când au descoperit şi clasele pentru copii “Little Ellements”, ce se desfăşurau seară în paralel cu activităţile pentru ele, au înţeles acesta este locul ideal pentru boost-ul zilnic de energie pozitivă.
Cartea abia ce s-a deschis şi aşteaptă încă multe poveşti cu amazoane puternice fie scrise pe paginile ei.

 Continuarea pe….

 www.ellementsfitness.ro

  www.facebook/ellementsfitness.ro

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *