(P) Echipamente de fitness care încap și în apartamentul tău

În principiu, cine vrea să aibă grijă de corp și sănătate, își face abonament la sală. Dar sunt suficiente motive pentru care mersul la sală nu e cea mai plăcută activitate. Ești legat de un anumit loc, n-ai parte de intimitate sau pur și simplu te deranjează să dai aceeași sumă de bani lună de lună. Dar dacă ți-ai organiza o mini-sală la tine acasă? Bineînțeles că nu ai loc pentru toată aparatura tradițională. Dar există și soluții de dimensiuni mai mici, pe care le găsești, la o adică, în rate fără dobândă* la eMAG. Și care, folosite cum trebuie, dau aceleași rezultate de multe ori.

Mini-stepper

Un stepper este un aparat cu o bază mare de susținere și două pedale, care ocupă aproape cât o canapea. Un mini-stepper face cam același lucru, dar poate fi ascuns sub canapea. Mai precis, un mini-stepper are doar pedale, fără acea bază care ocupă tot spațiul. De regulă, și aceste versiuni mai reduse în dimensiuni permit reglarea rezistenței, ca să alternezi dificultatea exercițiului fizic.

Benzi de rezistență

Dacă vrei ceva cu adevărat economic în centimetri, nimic nu se compară cu un set de benzi pentru gimnastică. Acestea s-ar putea să fie cele mai simple, versatile și sigure instrumente pentru fitness. Pentru că se folosesc de limitele corpului tău și e foarte dificil să exagerezi efortul depus. Sunt zeci de metode prin care să le pui la treabă. De aceea, cea mai bună idee e să le cumperi la pachet cu un manual sau DVD cu instrucțiuni, din care să-ți inspiri rutina zilnică.

Gantere

De aici a plecat totul. De la niște obiecte grele. Până și cei mai cei culturiști și instructori de fitness se întorc la gantere. Pentru că sunt simplu de folosit, simplu de ascuns și destul de ușor de integrat în orice rutină de fitness. Pentru mai multe tipuri de exerciții și dificultăți variate, poți să alegi un set de gantere cu mai multe greutăți, plus un Kettlebell.

Minge de gimnastică

O variantă mai tolerantă cu podeaua și vecinii de sub tine este mingea gonflabilă de fitness. Acest instrument pare ușurel, dar indiferent în ce exercițiu îl integrezi, îți va solicita serios musculatura. Pe lângă antrenamentul de rezistență, poți folosi această minge și pentru încălzire înaintea exercițiilor fizice mai dificile. Iar la final, pur și simplu o rostogolești într-un colț de sufragerie.

Adu sala de fitness la tine acasă și poate că va fi mai ușor să te ții de treabă. Cu un card de credit precum CardAvantaj, plătești toate investițiile în rate, ca și cum ai plăti abonament la sală. Doar că, în tot acest timp, aparatura este a ta, iar la final, va rămâne așa. Ca să te bucuri de beneficiile unui stil de viață sănătos mai mult timp.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.