(P) După succesul primei locații, 5 to go deschide a doua cafenea în Iași

Lanțul de cafenele 5togo este bucuros să anunte deschidere în viitorul apropiat a celei de-a doua locații în orașul Iași.

După doar 6 luni de activitate, tinerii ieseni ce dezvoltă cea mai accesată franciză românească urmează să deschidă încă o locație, targetul fiind de 5 cafenele în următorul an în zona Moldovei.

Cea mai nouă franciză 5togo din zona de Nord-Est a țării a fost contractată de același iesean ce a pornit la drum cu prima cafenea 5togo din Iași, Andrei Țăranu.

10933994_864166120270205_2579182491825106165_n

Sunt mândrul că împreună cu asociata mea am reușit să aducem un element de plus valoare orasului Iași din care facem parte. Aici am crescut și aici ne-am format ca antreprenori și de aceea am decis să continuăm să îmbunătățim zona de coffee to go în orașul în care am învățat că perseverența și respectul față de comunitate sunt cheia succesului. “ – Andrei Țărau

Conceptul 5togo a luat naștere atât din pasiunea și din dorința fondatorilor de a oferi cafea de calitate la un preț corect cât și în urma unor analize tehnice, de piață, prin care s-a reliefat necesitate de cafenele << to go >> datorită cererii în creștere, mai ales pe segmentul corporate și academic.

buzesti

Modelul de business al cafenelelor 5togo aduce pentru prima dată în România conceptul de fix price, totodată folosind în proportie de 100% materii prime produse de către furnizori români.

Pentru că cifra 5 reprezintă elementul de structură a business-ului 5togo clienții au 5 motive să revină în una dintre cafenelele noastre: gustul, profesionalismul, rapiditatea, diversitatea și stilul de viață.

Lanțul de cafenele 5 to go sa dezvoltat extrem de rapid ajungând la 23 de locații în numai 15 luni de activitate, anunțând că până la sfârșitul anului vor ajunge la 40 din care 5 vor fi în orașele mari din țară.

calderon

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.