(P) Digital Divas anunță invitații speciali ai ediției din acest an

Monica Bîrlădeanu, Alina Ceușan și Stela Bizdu – supraviețuitoare a unui accident în urma căruia i-a fost amputat un picior, vor urca pe scena Digital Divas by AVON 2019, cel mai mare eveniment dedicat comunității online de fashion și beauty, pentru a vorbi despre democratizarea conceptului de frumusețe.

La ediția de anul acesta a Digital Divas, cel mai mare eveniment dedicat comunității online de fashion și beauty, AVON aduce pe scenă femei cu povești puternice care ne arată în mod constant cât de important este curajul de a fi tu însăți și care ne demonstrează că noul reper este frumusețea fără reguli. Monica Bîrlădeanu, actriță și ambasadoare AVON, Alina Ceușan, câștigătoarea mai multor premii la Digital Divas și influencer de beauty și fashion în România, Lorena Buhnici, Owner Cavaleria.ro & Lorena.Buhnici.ro și Raluca Hagiu, redactor șef al revistei Unica, vor vorbi pe 28 mai despre propria percepție și experiență a frumuseții feminine în contextul diversității actuale.

Pe scenă va urca și Stela Bizdu, femeia care, în urmă cu un an, și-a pierdut un picior într-un accident de mașină și care a devenit un model de curaj și frumusețe atipică prin intermediul paginii sale de Instagram Steps by Stela, unde își documentează viața de zi cu zi din noua sa ipostază.

În urma accidentului, Stela poartă o proteză care o ajută să-și ducă activitățile la bun sfârșit. Ea a învățat să se bucure de viață așa cum este, și să o accepte pe noua Stela. Pagina sa de Instagram a ajuns să inspire și alte persoane aflate în situații asemănătoare și să demonstreze femeilor că frumusețea și feminitatea în ziua de astăzi țin de puterea de exprimare a unicității fiecăreia dintre noi.

Datorită curajului de a-și afirma în continuare feminitatea atât în viața de zi cu zi cât și în mediul online, Stela a fost invitată să se alăture noii campanii de comunicare AVON, Frumusețe fără reguli, pe care compania o va lansa în vara acestui an în România.

Panelul care va încheia ediția de anul acesta a evenimentului Digital Divas by AVON aduce în discuție nevoia de actualizare a conceptelor de frumusețe și modul în care putem explora noi categorii de conținut beauty. Vor vorbi despre unicitate și frumusețe Monica Bîrlădeanu, actriță cunoscută la nivel internațional și ambasadoare AVON, dar și Alina Ceușan, cea mai premiată creatoare de conținut online din România.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.