(P) Detalii din culisele festivalului Diskoteka

Au mai rămas puține zile până când la Timișoara va începe cel mai mare festival de muzică retro organizat vreodată în România – Diskoteka. Organizatorii au dezvăluit câteva dintre detalii din culisele evenimentului.

În faza de negocieri și semnări a contractelor, au fost artiști care s-au îndoit ca în România se poate organiza un eveniment de o asemenea amploare. Managementul Diskoteka a decis în acel moment, în luna octombrie, mai exact, să achite integral onorariile tuturor trupelor și artiștilor.

Primul loc în care ar fi trebuit sa se desfășoare Diskoteka a fost Iași, însă exista o suprapunere cu vizita Papei. S-a făcut un salt din est către vest într-o singură zi.

Pentru Diskoteka Festival au fost mobilizați sute de bodyguarzi care, alături de forțele MAI, vor supraveghea festivalul.

Organizatorii au angajat 6 bucătari din străinătate pentru a satisface preferințele culinare ale artiștilor invitați. De asemenea, s-a luat legătura cu o cunoscută firmă de decorațiuni interioare pentru a aranja fiecare cameră pe placul vedetelor.

Pentru că exită artiști care au impus să nu se întâlnească cu anumiți colegi de breaslă în ziua în care își vor susține show-ul, programul a fost adaptat pentru a satisface aceste cereri.

50 de artiști internaționali vin la Timișoara,la Diskoteka Festival. Printre ei se numără Modern Talking, Ace of Base, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, Haddaway, No Mercy, Sabrina, Mr President, Captain Jack, Dr Alban, Boney M, Ricchi e Poveri, East 17, Admiral C4C, Alexia, Snap, La Bouche, Maxx, Baccara, Lian Ross și Herb McCoy sau C-Block. Nu vor lipsi nici trupele româneşti care au făcut valuri în anii ’90-2000. În următoarele zile, echipa Diskoteka urmeaza sa anunțe lista finală a trupelor pe care a reușit să le reunească pentru festival.

Pe stadionul Dan Păltinişanu vor exista cinci scene, iar show-urile sevor desfășura de dimineaţa până seara.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.