(P) Destinația perfectă pentru luna ta de miere

Deși încă e perioada postului Crăciunului, dacă te-ai hotărât să faci pasul cel mare anul viitor, ar trebui să te gândești deja la o destinație pentru a petrece luna de miere alături de jumătatea ta. Imediat după nuntă, tradiția spune că ar trebui să plecați într-un loc magic din lume, unde să vă puteți bucura de câteva zile împreună, lipsiți de griji și de agitație. Nu e o responsabilitate ușoară să alegi destinația ideală, mai ales când bugetul vostru nu este unul nelimitat. 

Am pregătit pentru tine sugestia perfectă pentru această ocazie, cu locuri spectaculoase și care este foarte aproape de România, așa că inspiră-te de mai jos și află cum îți poți petrece luna de miere.Grecia, un paradis exotic, te așteaptă, la câțiva kilometri de țara noastră. Nu trebuie să ajungi în insule îndepărtate, când ai frumoasa Grecie atât de aproape de casă. Apele turcoaz limpezi și sărate ale Mediteranei și sutele de posibilități de distracție sau relaxare pe care le ai la dispoziție în cadrul vacanțelor în Grecia te vor face să te îndrăgostești de tărâmul zeilor. Insulele din această parte a lumii sunt însorite din luna aprilie și până la sfârșitul lui octombrie, deci oricând te hotărăști să calci pe urmele spartanilor în această perioadă este o alegere bună. Grecia este o alegere perfectă pentru tinerii care formează un cuplu, pentru că are o mulțime de variante de petrecere a timpului liber, dar hai să luăm pe rând etapele organizării unei vacanțe acolo.

Cum ajungi în Grecia

Fiind aproape de teritoriul României, cel mai indicat ar fi să alegi o cursă charter ca să ajungi în Grecia. Zborul va dura destul de puțin și vei ajunge imediat într-un loc cu adevărat impresionant. Ca să plătești cât mai puțin pentru vacanța ta, îți recomandăm să îți alegi un pachet complet, care cuprinde zborul și cazarea, de tip early-booking, adică pe care să îl plătești acum și de care să te bucuri anul viitor, când pleci propriu-zis în concediu. Cu alte cuvinte, achitând din timp întreg sejurul, poți beneficia de reduceri substanțiale la întreg pachetul de servicii.

Ce poți face pe insule

Dacă lași partea continentală pentru altă perioadă și acum pleci să te bucuri de insulele grecești, poți opta să fii cazat pe una dintre ele și să mergi în excursii de câte o zi pentru a le vedea și pe cele care se învecinează cu ea. Vaporașele cârmuite de greci iscusiți și plini de viață, care vor dansa și vor face poze cu tine, îmbrăcați ca niște marinari, căpitani de vas sau pirați, te vor distra foarte mult.

Poți petrece zile întregi în căutarea bronzului pe plajele superbe ale insulelor, unde vei putea face snorkeling sau scuba diving și vei putea admira flora și fauna marină din zonă. Această experiență inedită va rămâne adânc înfiptă în memoria ta, mai ales dacă vei găsi pe fundul mării broaște țestoase, pești colorați, arici de mare sau anemone. Și că tot veni vorba de aricii de mare, nu uita să pui în bagaj și o pereche de papuci speciali pentru apă, care te vor salva în cazul în care calci din greșeală pe o astfel de vietate sau pe o stâncă din apă.

Serile ți le vei putea petrece savurând un platou cu fructe de mare la una din tavernele tipic grecești sau plimbându-te prin centrele orășelelor desprinde parcă dintr-o revistă, cu strâzi înguste și flori colorate la fiecare pas.

Trebuie neapărat să îți rezervi câteva ore și pentru shopping, pentru că suvenirurile din Grecia sunt unele cu adevărat speciale. Vă puteți întoarce acasă cu bureți de baie naturali, pietre ponce luate din mare sau sticle de Ouzo, ca suvenir. Cu siguranță cei de acasă vor fi încântați să primească așa cadouri.

Nu uitați să luați cu voi în vacanță și certificatul de căsătorie, foarte multe hoteluri oferă cadouri pentru tinerii însurăței, de la sesiuni de spa, o sticlă de șampanie sau bomboane cu ciocolată.

Sursa: Agentia Digital workforce

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.