(P) Deschidere Gloria Jean’s Coffees Old Town

Cunoscutul lanţ de cafenele Gloria Jeans Coffees a inaugurat pe 25 mai, în Centrul Vechi, un nou spaţiu dedicat iubitorilor de cafea.

Cu un design elegant, noua cafenea Gloria Jean’s îşi asteaptă zilnic oaspeţii în intervalul orar 8:00-23:00cu o gamă variată de cafele, ceaiuri, băuturi din cacao, băuturi reci pe bază de cafea sau de fructe, dar şi prăjituri delicioase. Toate băuturile sunt pregătite de către barista pasionaţi de ceea ce fac, acesta fiind una dintre caracteristicile lanţului internaţional de cafenele.

KKK_5612

Gloria Jean’s Coffees Old Town dispune de o terasă generoasă şi de o zonă de private talk, fiind locul ideal pentru întâlniri de business, dar şi pentru a petrece timpul alături de cei dragi, gustând sortimente variate şi rafinate de cafea.

Cei care trec pragul Gloria Jean’s Coffees Old Town vor avea parte de o experienţă complexă, putând savura cafeaua preferată, pregătită special de către specialişti, într-o atmosferă plăcută, să descopere alte sortimente rafinate şi să afle câteva dintre secretele pregătirii unei cafele perfecte.

Gloria Jean’s Coffees Old Town are o capacitate de 80 de locuri la interior si 50 de locuri la exterior, pe terasă, ambele spaţii fiind amenajate într-o maniera unică.

KKK_5683

Pentru că la Gloria Jean’s Coffees se pune accent  pe experienţa personală a fiecărui oaspete, în noul spaţiu din Centrul Vechi  va fi disponibilă şi o gamăvariată de cafea boabe clasică, aromată şi decofeinizată, ideale pentru prepararea acasă.

Povestea Gloria Jean’s Coffees a început în 1979, în Statele Unite, iar din 1996 a continuat cu deschiderea mai multor cafenele în Australia, devenitcelmai mare lanţ de cafenele din acea zonă.

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.