(P) Denzel Washington si Bruce Willis, pentru acasa!

By  | 

”Zborul/Flight” 

Nominalizat la două premii Oscar® pentru cel mai bun actor în rol principal (Denzel Washington) şi cel mai bun scenariu original. 

Denzel Washington, de două ori câştigător al unui Premiu Oscar®, joacă în acest ”thriller fascinant, puternic şi plin de suspans”, în regia câştigătorului  Premiului Oscar® Robert Zemeckis, cunoscut pentru filmele Forrest Gump şi Cast Away. 

Pilotul de linie Whip Whitaker (Washington) reuşeşte în mod miraculos să aducă la sol avionul pe care îl pilota, după o catastrofă în aer. Deşi este lăudat pentru eforturile sale eroice, apar întrebări în legătură cu cine este de fapt vinovatul. Interpretarea lui Washington este considerată de critici ca fiind “un triumf” despre care ”se va vorbi mulţi ani de acum înainte.”

Începând cu 26 iunie ”Flight” va fi disponibil în toate magazinele de specialitate în format Blu-ray™ şi DVD.
 

”Şi mai greu de ucis/A Good Day to Die Hard”

Bruce Willis a revenit în acţiune – în rolul lui John McClane, poliţistul erou din New York care are “darul” de a se află în locul nepotrivit la momentul nepotrivit. Cea mai recentă aventură a lui John îl poartă pe acesta în Rusia, în căutarea fiului său pierdut, Jack (Jai Courtney), care a fost încarcerat la Moscova.

Însă misiunea ia o turnură fatală, iar tatăl şi fiul îşi unesc forţele pentru a împiedica un atac cu arme nucleare care poate duce la izbucnirea celui de-al treilea război mondial!

Începând cu 19 iunie ”A Good Day to Die Hard” va fi disponibil în toate magazinele de specialitate în format Blu-ray™ şi DVD.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *