(P) De sarbatori, ofera-le celor dragi clipe de bucurie!

Grace Couture Cakes, singurul atelier de cofetărie couture din România, lansează o colecție specială de dulciuri cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Pentru a-ți îndulci momentele de sărbătoare, specialiștii Grace Couture Cakes au creat noua gamă de prăjituri Essentials. Cele 10 prăjituri individuale pot compune mixul perfect pentru evenimente speciale, pentru clipe de răsfăț dulce sau pentru un cadou prețios, oferit celor dragi. Satine, Plaisir, Extase, Pistaches, Noele, Dacqouise, Caramelle, Citron, Chocafe, Blache sunt rezultatul căutării simplității rafinate: prăjituri cu arome esențiale, autentice, folosind ingrediente naturale și rețete inedite, într-o prezentare elegantă, dar exuberantă.

Grace Couture Cakes Sarbatori 2015 (3)

În plus, din colecția specială de Crăciun poți dărui o cutie specială de macarons, biscuiți sau cupcakes, toate personalizate în spiritul sărbătorilor de iarnă. O surpriză frumoasă și o experiență specială, fie că este vorba de un cadou sau de masa la care i-ai strâns pe toți cei dragi, poate fi și unul din torturile din colecția Signature cu decor de poveste.

Oferă-le celor din jur momente de bucurie, cu dulciuri în care veți regăsi gusturile, aromele și texturile preferate, combinate ideal de specialiștii atelierului.

Dulciurile Grace Couture Cakes se lucrează doar la comandă. Atelierul folosește doar ingrediente naturale, de calitate superioară, fără conservanţi şi aditivi. 

Grace Couture Cakes Sarbatori 2015 (2)

Despre Grace Couture Cakes

Lansat în 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier couture de cofetărie din Bucureşti, dând formă celor mai rafinate dulciuri (torturi, cupcakes, macarons, prăjituri sau candy bar-uri), pentru a celebra momentele speciale şi poveştile de iubire din viaţa fiecăruia dintre noi. În portofoliul Grace Couture Cakes se regăsesc torturi, prăjituri individuale, dulciuri pentru candybar, macarons, pentru orice eveniment privat sau corporate.

www.gracecc.ro

https://www.facebook.com/GraceCoutureCakes

[email protected]

0720 196 456

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.