(P) De Paste, ofera-ti un rasfat „ca la carte”

By  | 

Pe elefant.ro, cea mai mare librărie online din România, găseşti cărţi de ficţiune, romane de dragoste, de tips&tricks, cărţi motivaţionale, titluri cu care poţi aduce bucurie celor dragi oferindu-le cadouri care să le încânte sufletul, atât cu ocazia sărbătorilor Pascale, cât şi oricând vrei să îi surprinzi plăcut.

Poate preferi cărţi ce îţi pot oferi sfaturi legate de încrederea în sine, control şi leadership, dezvoltare personală sau ai o pasiune pentru cei mai buni autori ai genului SF şi Fantasy? Sau poate înclini spre a lectura secrete de alcove, mărturii, confesiuni şi romane istorice, ori cărţi care să îţi aducă armonia în cămin sau care să te invite, în mod natural, la joacă. 

Toate aceste titluri şi modele literare sunt la un click distanţă. 

Iar cum sărbătorile Pascale sunt zile încărcate de spiritualitate şi  bucurie, în perioada 22 aprilie- 6 mai elefant.ro organizează „Târgul de Paşte”, campanie în care oferă cele mai bune opţiuni de achiziţie la cărţi, jucării, unele branduri de eReadere şi la eBooks. Reducerile sunt semnificate – până la 75%, iar produsele comandate vor fi primite în maximum 24 de ore, cu excepţia sărbătorilor legale (1 şi 6 mai).

Şi în plus, pe lângă cărţile sau jucăriile pe care le poţi lua pentru tine sau dărui celor dragi, vei primi gratuit şi o revistă glossy pentru femei, care să îţi încânte simţurile şi să îţi ofere sfaturi preţioase legate de cele mai noi tendinţele în fashion şi lifestyle.

Cu un pic de inspiraţie şi timp, poţi alege cadoul perfect. De restul ne vom ocupa noi pe elefant.ro

Poti descarca aplicatia elefant.ro pentru telefonul mobil. 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *