(P) De ce sa aleg o pilota 4 anotimpuri?

Varietatea ofertei îţi poate face alegerea dificilă, astfel încât informaţiile pe care le cunoşti legate de pilote sunt esenţiale. Din acest motiv, am pregătit pentru tine câteva lucruri pe care trebuie să le ştii despre pilota 4 anotimpuri, pe care noi o considerăm cea mai practică.
Dar, pentru început, trebuie să ştii că există trei tipuri de pilote: de vară, de iarnă sau pentru toate cele patru anotimpuri. Indiferent ce pilotă îţi doreşti, acestea pot fi confecţionate fie din materiale naturale, fie din materiale sintetice.
 
Pilotele naturale variază ca tip de umpluturi, majoritatea fiind din puf sau pene de gâscă, dar şi din lână, iar pentru cele sintetice este folosită de obicei nanofibra.
 
Principalii factori în alegerea unei pilote sunt materialul din care acestea sunt confecţionate şi densitatea sa. Astfel, cu cât densitatea este mai mare, cu atât mai călduroasă va fi pilota. Alegerea îţi aparţine ţie, în funcţie de căldura din cameră, de anotimpul pentru care vrei pilota şi de cât de friguroasă eşti.
 
În cazul unei pilote de vară, este recomandat ca densitatea acesteia să nu depăşească 200g/mp, iar una de primăvară-toamnă ar trebui să aibă în jur de 400g/mp. 
 

Dar cum rămâne cu pilotele pentru patru anotimpuri?


Pilotele patru anotimpuri pot fi folosite pe toată durata anului datorită felului în care sunt compuse:
o pilotă subţire prinsă de una groasă. În acest fel, pe cea subţire o poţi folosi vara, pe cea groasă primăvara şi toamna, iar dacă le combini le poţi folosi şi în timpul celei mai geroase ierni. Sistemul prin care acestea sunt prinse este de tip arici, astfel încât nu va fi nevoie să le aranjezi mereu. 
Pentru aceste motive, considerăm că pilota patru anotimpuri este foarte utilă şi practică. În plus, preţul său este foarte accesibil!
 
Nu uita să ţii cont de dimensiunile patului atunci când cumperi pilota: cel mai bine este să alegi una ceva mai mare decât patul, astfel încât să te bucuri mereu de confort. 
De asemenea, nu uita să iei în calcul şi numărul de persoane care vor dormi în pat. Dacă dormi singură nu vei avea probleme, însă dacă locuieşti cu iubitul tău veţi simţi nevoia unei pilote mai mari, pentru a nu mai trage noapte de noapte fiecare se partea sa pentru a reuşi să vă acoperiţi.
 
Dacă îţi doreşti să cumperi o pilotă patru anotimpuri, Cosmopolitan recomandă pilotele de la Aşternuturi şi prosoape.
 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.