(P) Cum te ajuta brandul personal in afaceri?

By  | 

Pe 27 martie 2014 revista Biz organizeaza la Hotel Howard Johnson Grand Plaza prima editie a evenimentului Fashion for Business un eveniment despre puterea brandului personal in afaceri, despre increderea si profesionalismul pe care il poti transmite prin simpla alegere corecta a unei tinute si a unui machiaj adecvat. Invata cum sa te prezinti si cum sa-ti folosesti amprenta stilului personal pentru a-ti pune in valoare profesionalismul, increderea si brandul personal.

OFERTA SPECIALA COSMOPOLITAN

Ai 20 de euro reducere din pretul de inscriere daca trimiti un e-mail cu numele tau la adresa [email protected] Pentru mai multe detalii despre programul evenimentului vizitati: www.bizforum.ro/fashionforbusiness

Afla de la  specialisti care sunt secretele afacerilor cu stil si cum imaginea ta va ajuta la construirea unei imagini personale puternice.
Este important sa iti placa ceea ce porti, dar este esential sa intelegi ceea ce iti vine bine cu adevarat. Participa la workshop-ul "Dress to succes. Impactul vizual al imaginii personale" sustinut de catre Daniela Caia, Fashion Consultant si vei afla raspunsurile la intrebarile “Cum sa folosesc culorile astfel incat sa ma pun in evidenta?”; “Care sunt croielile si lungimile potrivite siluetei mele?”; “Cum sa aleg imprimeul potrivit cu inaltimea si silueta mea?” sau “Cum sa profit de punctele forte ale corpului meu pentru un impact vizual maxim?”
Frumusetea inseamna atitudine iar uneori cu foarte putin poti obtine foarte mult. Machiajul este doar o forma de a da un plus de stralucire si incredere in farmecul personal. Afla cum sa folosesti corect machiajul pentru a-ti pune in valoare trasaturile si personalitatea. Inscrie-te la Make-up 4 Business, un workshop powered by Avon si sustinut de Carmen Dinca, make-up artist AVON Romania.
 
La eveniment vor participa: Teodora Migdalovici, fondator Me.Alchemy si The Alternative School of Creative Thinking, Andreia Urzica, PR Manager H&M, Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing, Avon Romania, Mirela Bucovicean, Fondator Molecule – F, Ana-Maria Luiza Hudea, Country Manager Vicomte A. pentru Romania, Maurice Munteanu, Fashion Editor Elle & blogger, Lena Criveanu, designer, Ana Morodan, Personal Style Adviser & Fashion Blogger, Andrei Calagiu, coordonator, MenStyleGuide.com, Mihai Irimia, coordonator, MenStyleGuide.com.
 
Evenimentul va avea loc pe 27 martie 2014 la Hotel Howard Johnson din Bucuresti.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *