(P) Cum să alegi cel mai bun balansoar pentru copii

Atunci când te gândești la toate lucrurile necesare creșterii unui copil, te simți copleșit și începi să îți pui mii de întrebări. Un micuț are nevoie de nenumărate produse, de la scutece și produse destinate îngrijirii, la hăinuțe și jucării – fiecare dintre aceste reprezentând o provocare pe care trebuie să o treci cu brio.

Cu timpul, lucrurile se schimbă. Micuțul tău va deveni mai independent și tu te vei putea bucura de mai mult timp pentru tine. Pentru a face asta trebuie însă să contribui și tu, deoarece puișorul nu va renunța așa ușor la brațele tale protectoare, la legănatul cu efect calmant și la privirea ta grijulie.Pentru a-l dezvăța de legănatul în brațe este util balansoarul. Un leagăn balansoar amuzant, în formă de animal de exemplu, îi va distrage atenția de la tine și îl va amuza copios, învățându-l în același timp că se poate descurca și singur.

Ce este un leagăn balansoar?

Există mai multe tipuri de balansoare pentru copii pe piață. Dintre acestea se remarcă:

  • Cele tip pătuț, destinate bebelușilor de până în 10 luni – sunt asemănătoare unui pătuț și vin într-o gamă largă de modele, unele cu accesorii incluse, altele simple;
  • Cele destinate copilașilor mai mari – sunt mai mult un fel de jucării pe care cei mici se pot urca și se pot legăna, distrându-se și învățând să aibă mai multă încredere în propriile lor puteri.

Ambele tipuri sunt extrem de utile și te ajută să câștigi timp pentru tine. Dacă puișorul are sub 10 luni, Miababy® îți recomandă leagănele tip pătuț, iar dacă are peste 10 luni, atunci leagănele balansoar sunt perfecte pentru a-i oferi micuțului posibilitatea să învețe cum se poate distra și singur.

Cum să alegi cel mai bun leagăn balansoar

În alegerea balansoarului trebuie să se țină cont de următoarele:

  • Siguranță – este important să se ia în calcul producătorul și să se achiziționeze balansoarul doar dacă acesta este de încredere. Pentru a garanta siguranța micuțului este necesar ca produsul să fie rezistent și stabil, iar materialul din care este fabricat să-i suporte greutatea.
  • Portabilitate – este recomandat ca balansoarul să poată fi ușor de mutat prin casă, pentru a-l putea ține pe cel mic sub control. De asemenea, un balansoar portabil va putea fi luat în mașină atunci când se merge în vizită la bunici, la picnic sau în vacanță.
  • Design – în alegerea balansoarului potrivit trebuie să se țină cont de faptul că acesta se poate găsi atât în varianta clasică, cât și dotat cu anumite accesorii. Ideal ar fi ca produsul să dispună de anumite funcții care să ofere amuzament puișorului, însă și unul simplu, care doar îl leagănă, îl va distra nespus dacă are o formă drăguță și o culoare frumoasă.
  • Materiale utilizate – dat fiind faptul că cei mici murdăresc totul, este important să se caute un balansoar care să permită o curățare rapidă.
  • Bugetul alocat – în alegerea produsului ideal, un rol important îl joacă și prețul. Deoarece balansoarul este o jucărie ce poate fi folosită doar până la o anumită vârstă, prețul nu trebuie să fie exagerat. Însă, pentru a garanta siguranța, trebuie să reflecte calitatea materialelor utilizate.

Miababy®– un magazin online creat special pentru super părinți

Pe miababy.ro se găsesc atât cadouri deosebite, cât și hăinuțe, încălțăminte, produse de îngrijire și jucării, pentru copii. Născut din dorința de a contribui la dezvoltarea armonioasă a puișorilor și de a-i susține pe cei mari în creșterea acestora, Miababy® oferă o gamă largă de produse de calitate, la prețuri accesibile.

Balansoarele din catalogul de produse sunt ideale pentru puișorii care vor să se distreze și să învețe să fie independenți.

De exemplu, balansoarul mașinuță de poliție cu sunete Little Tikes este o jucărie incredibil de amuzantă. Micuțul trebuie doar să răsucească cheia în contact și balansul pornește, intensitatea lui crescând treptat, odată cu cea a sunetului. Pe de altă parte, balansoarele simple, cu formă de căluț, focă sau pisică, vor înlocui cu succes brațele părintești și îl vor ajuta pe cel mic să se calmeze.

Prețul unui balansoar pentru copii diferă în funcție de model, fiind situat între 76 de lei și 247 de lei. Transportul se efectuează rapid, Miababy trimițând direct din depozitul propriu produsele astfel încât cumpărătorul să se bucure în cel mai scurt timp de achiziție.

Te așteptăm în universul super părinților!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.