(P) Cum petreci o vară FRESH? Iată câteva idei!

Adesea, vara, sunt momente în care ne dorim să ne simțim ca în vacanță, deși suntem în program full-time, acasă sau de la birou. Vestea bună vine de la FRESH 0.0., mixul de suc de fructe cu bere 0.0% alcool care aduce bucuria verii, oriunde ne-am afla.

Disponibil în două sortimente inedite – cu suc de măr și pară și cu suc de zmeură și afine, FRESH 0.0 îți oferă libertatea de a te bucura oricând, în orice moment al zilei, de gustul răcoritor de bere și suc de fructe, datorită conținutului de 0.0% alcool.

Așadar, chiar dacă nu ești în concediu, cu Fresh 0.0 te poți simți ca în vacanță, în orice zi:

1. Ieși la terasă cu prietenii sau colegii, după job! Bucurați-vă de un FRESH 0.0 delicios și de cel mai cool loc din oraș!

2. Apoi, sigur mai ai chef și de o tură în parc cu rolele, cu cea mai bună prietenă, savurând împreună aroma voastră preferată de FRESH 0.0.

3. Câteodată, poți chiar să îți iei o pauză de la lucru, cu FRESH 0.0 rămâi activă și savurezi totodată o băutură revigorantă, fără conservanți și fără coloranți artificiali.

Optimism 100% răcoritor – o bucurie deschide o alta

„Optimism 100% răcoritor – o bucurie deschide o alta” este conceptul sub care a fost  lansat brandul FRESH. O bucurie, oricât de mică, îți îmbunătățește starea de spirit și duce la o reacție în lanț de emoții pozitive.

Savurând FRESH 0.0, ai parte de gustul răcoritor de bere cu 0.0% alcool, dar și de aroma delicioasă de suc de fructe, în orice moment al zilei – la birou, la terasă sau înainte ora de sport – și continui să te bucuri de activitățile planificate pentru restul zilei, fie de o altă o ieșire cu prietenii, fie de ora de yoga sau de o tură cu bicicleta. Cu FRESH 0.0, o bucurie deschide o alta!

Lansarea brandului FRESH 0.0 în categoria de mixuri de bere fără alcool și suc de fructe vine în întâmpinarea preferințelor consumatorilor care, în ultimii ani, au manifestat un interes crescut pentru acest tip de băutură. FRESH 0.0 reflectă dorința oamenilor de a face alegeri care să le permită să rămână activi, oferindu-le libertatea de a se lăsa purtați de la o bucurie la alta, a declarat Ramona Radu, Marketing Director, Bergenbier S.A.

Campania de lansare include un spot TV ce aduce cu el bucuria verii și un optimism 100% răcoritor, o campanie inovativă în mediul digital și o serie de evenimente prin intermediul cărora produsul va fi adus cât mai aproape de consumatori. Disponibil în ambalaje de sticlă de 330 ml sau doză de 500 ml, FRESH 0.0 conține 0.0% alcool și 25 kcal/100 ml.

Foto: Unsplash/PR

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.