(P) Cum obții fișa medicală pentru permis auto

Ai început școala de șoferi? Pe de o parte, ești încântată că în curând vei obține permisul de conducere, dar, pe de altă parte, ai mari emoții cu privire la examenul teoretic și cel practic?

Nu trebuie să te îngrijorezi! Pregătirea temeinică și orele de practică își vor spune cuvântul, iar tu vei fi pregatită să devii o conducătoare auto desăvârșită. Este foarte important să nu te descurajezi în fața volumului de informații pe care trebuie să îl acumulezi. Ia totul pas cu pas și vei ajunge șoferiță mai repede decât îți imaginezi.

Cu toate acestea, înainte de a te confrunta cu ultimele testări care să te certifice drept conducătoare auto, mai trebuie să intri în posesia unui document: fisa medicala permis auto. Din fericire, centrul medical Standard Med îți vine în ajutor!

Cum să procedezi?

Pentru început, trebuie să te programezi la consultul medical. Totul este la un click distanță! Accesează site-ul www.fisamedicala.info, intră în secțiunea “Fișe și analize medicale” și selectează opțiunea “Fișa medicală permis auto”. În josul acestei pagini, vei găsi rubrica “Solicită o programare”.

Îți sunt solicitate doar câteva informații personale precum: numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, data nașterii și mesajul pe care dorești să îl trimiți clinicii (dacă ai mențiuni).

După efectuarea programării, trebuie să te prezinți la sediul din bulevardul Carol I, nr. 45, la parter, ap 5, sectorul 2 din București. Pentru a evita aglomerația sau decalajul programului, este indicat să vii cu 15 minute înainte de ora la care ești programată.

fisa medicala permis auto

Care sunt actele de care ai nevoie pentru a obține fișa medicală permis auto?

Timpul tău este prețios și nu trebuie irosit la cozi, în trafic sau cu drumuri inutile. Pentru a rezolva problema fișei medicale necesare carnetului de șofer, este foarte important să ai la tine următoarele acte:

– Cartea de identitate / buletin;

– Fișa de școlarizare (pentru obținerea permisului auto);

– Adeverință de la medicul de familie în care să se menționeze dacă pacientul figurează cu boli cronice în evidența medicului de familie;

– Scrisoare medicală de la medicul diabetolog în care să fie trecute diagnosticul, tratamentul și în care să fie menționat dacă solicitantul este apt pentru a conduce (în cazul bolnavilor de diabet tip I).

În cazul în care ai nelămuriri, poți contacta telefonic profesioniștii de la clinica Standard Med la numerele de telefon 0722.435.435 sau 0314.053.950. O altă modalitate pentru a găsi răspuns la întrebările tale este să trimiți un e-mail la adresa [email protected].

Ce investigații medicale sunt necesare?

În ziua în care ai fost programată pentru a obține fișa medicală permis auto, vei trece prin controale medicale la următoarele specialități:

– Psihiatrie;

– Medicină internă;

– Ortopedie;

– Neurologie;

– Oftalmologie;

– ORL.

După cum vezi, nu este deloc complicat să obții fișa medicală permis auto, un document necesar absolvirii școlii de șoferi. Totul va dura cel mult o oră și jumătate, iar tu vei putea să te întorci la aprofundarea legilor (scrise și nescrise) specifice artei șofatului. După ce vei obține permisul auto, nu uita să conduci prudent și responsabil!

Foto: Unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.