(P) Concert NGOC partea a 2-a!

Piesele lor sunt trăiri, sentimente, emoții.

Carla’s Dreams au reușit în scurt timp să devină cel mai îndrăgit proiect din România, iar acest lucru se vede prin difuzările de la radio, prin numărul de concerte, vizualizările de pe YouTube. Carla’s Dreams sunt peste tot. Îi poți întâlni și tu pe 14 iulie la Amfiteatrul Mihai Eminescu din București (zona Arena Națională), când vor susține un nou concert!Persoane importante din viața publică, fani declarați ai celor de la Carla’s Dreams, vor fi acolo. De la Andra și Delia, până la Andreea Esca și alți oameni importanți din radio și televiziune. De ce vin și ei? Din acelasi motiv ca și tine. Pentru dramă și starea pe care cei de la Carla’s Dreams o provoacă prin piesele lor. Pentru trăire.

Pe 14 iulie, la Amfiteatrul Mihai Eminescu din București, în deschiderea concertului Carla’s Dreams, vor urca pe scenă Nicoleta Nuca și Vanotek.

Biletele încă mai sunt disponibile în două categorii de preț: categoria I (sectoarele A, B, C) la 115 RON și categoria II la 95 RON și se găsesc în vanzare doar în reteaua Eventim.ro! (Magazinele Vodafone, Orange, Domo, Librăriile Cărturești, hypermarket Carrefour și benzinăriile OMV).

Cel mai recent single, „Acele” are peste 20 de milioane de vizualizări în doar o lună și jumătate de la lansare, iar remix-ul de la „Sub Pielea mea”, făcut de Midi Culture, este pe locul 16 pe Shazam, devansând artiști precum Coldplay, Pink, Adele, Major Lazer, Alicia Keys sau David Guetta.

În timp ce tu citești acest anunț, cel mai probabil ei lansează varianta în limba engleză a piesei „Sub pielea mea”.  Da, chiar acum! Ce zici, merită să vii pe 14 iulie să îi asculți live?

#tucucinevii?

Carla's-Dreams-poster-14-iulie

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.