(P) Concert in stil romanesc

By  | 

Artista Maria Buză, cunoscută atât de la emisiunile TV «Te cunosc de undeva» şi «O dată-n viata», cât şi din piesele de teatru de pe scena bucureşteană, se pregăteşte intens pentru cel mai mare concert al său! Spectacolul poartă titlul celei mai recente melodii ale sale, „Tinereţea mea” şi va avea loc în 9 octombrie la Sala Palatului din Bucureşti.

Conceptul concertului este unul de «cântece de altădată », nelipsind însă momentele umoristice! Repetiţiile sunt în toi, iar Maria declară: „Am emoţii mari! Îmi doresc atât de mult să fie un spectacol care să bucure mii de oameni, încât nu mai dorm de nopţi întregi, gândindu-mă ce să facem ca să afle lumea de acest eveniment. Mă mai linistesc doar la repetiţii, când îmi dau seama că suntem ca într-o mare familie, în care fiecare vrea sa dea ce are mai bun. Îmi sunt de mare ajutor şi vorbele de încurajare pe care mi le adresează pe Facebook cei care reuşesc să îmi găsească pagina oficială, printre clonele care nu mă reprezintă şi cu care nu am nici o legatură”.

Pagina oficială de facebook a artistei este www.facebook.com/maria.buza.patrascu, „cea cu poza mea cu autograf” – cum o identifică ea însăşi.  

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *