(P) Chef Cătălin Scărlătescu, protagonistul unei sesiuni speciale de live cooking

Unul dintre cei mai îndrăgiți chefi din România, Cătălin Scărlătescu, a fost prezent joi, 23 mai, la restaurantul Înca una, vă rog! unde a gătit pentru pasionații de gust guașul său celebru.

Sesiunea specială de live cooking a făcut deliciul celor curioși să-i încerce preparatul, dar și dornici să-l vadă pe Chef Scărlătescu la cratiță”.

Gustul desăvârșit este o treabă subiectivă, este suma tuturor experiențelor fiecărui individ, de la primii ani din viata alături de mama, bunica, vecina care făcea cele mai bune prăjituri și până la momentele speciale ale maturității.”, le-a declarat Chef Cătălin Scărlătescu celor prezenți.

Înca una, vă rog! este un concept culinar inedit pus la care de chefi celebri, care ii provoacă pe bucureșteni să descopere savoarea preparatelor proaspete, gătite cu pasiune și servite rapid. Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu sunt doar doi dintre creatorii meniurilor propuse zilnic.

Situat la etajul 1 al ParkLake Shopping Center, primul restaurant Înca una, vă rog! aduce, în premieră, mâncare proaspată, gătita zilnic din ingrediente locale, în porții limitate. Cu sesiuni spectaculoase de live cooking și preparate pline de savoare, Înca una, vă rog! reprezintă destinația perfectă pentru o masă delicioasă.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.