(P) Cele mai tari evenimente corporate sau petreceri mondene au loc la Le Château – Castelul din Inima Capitalei

By  | 

Mai puțin de doi ai au fost necesari pentru ca Le Château – Castelul din Inima Capitalei sa devină cel mai popular lor destinat evenimentelor corporate sau petrecerilor mondene din București. Motivele sunt ușor de înțeles: Castelul din Inima Capitalei este cel mai elegant centru de evenimente din oraș și, foarte important, e situat în centru, fiind ușor accesibil din orice zonă.

Deschis în mai 2015, Le Château a fost gândit, încă din faza de proiectare, drept un spațiu polivalent, adaptabil oricărui tip de evenimente. În plus, echipa de specialiști care coordonează centrul de evenimente este mereu conectată la cele mai noi tendințe și își adaptează oferta și pachetele de servicii la realitățile din piață.

Le Château are avantajul că este extrem de versatil, putându-se adapta oricărui tip de petrecere, fie că este vorba de evenimente mondene, private sau de cele din sfera corporate. Stilul clasic contrastează puternic cu tehnologia înglobată, așa că orice ogranizator de evenimente știe că Le Château este locul potrivit pentru orice scenariu, oricât de complicat ar fi acesta.

Detaliile complete despre facilitățile unice și despre posibilitățile de personalizare puteți obține accesând www.le-chateau.ro

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *