(P) Cel mai bun telefon Samsung în 2019

Astăzi facem o analiză a celor mai recente lansări Samsung pentru a găsi telefonul perfect pentru nevoile dvs.

Samsung este implicat într-o luptă cu smartphone-uri cu cel mai mare rival al său: Apple. Unii susțin că Samsung câștigă, cel puțin din punct de vedere al raportului calitate/preț. Spre deosebire de rivalul său, Samsung a inundat piața cu o serie de modele de telefoane Galaxy care acoperă o gamă de prețuri variată, de la Galaxy J5, până la modelul de lux Galaxy Note 9.Ce telefon Samsung alegeți va depinde o serie de factori. Bugetul este probabil componenta principală atunci când luați această decizie, dar veți dori, de asemenea, să luați în considerare și alți factori importanți, cum ar fi dimensiunea ecranului, calitatea afișajului, durata de viață a bateriei și caracteristicile camerei.

Iată cum puteți face cea mai informată alegere:

1. Samsung Galaxy S10 Plus: cel mai bun telefon pentru iubitorii de vârf de gamă

Unul dintre cele mai noi telefoane vârf de gamă Samsung este Galaxy S10 Plus. Este unul dintre cele mai scumpe, dar și printre cele mai bune, în ceea ce privește caracteristicile suplimentare. Ecranul este puțin mai mare (folosind noul panou Samsung AMOLED dinamic), iar Galaxy S10 Plus este echipat cu o cameră selfie secundară și o baterie mai mare, de 4.100mAh.

În plus, este cel mai elegant smartphone Samsung până în prezent. Nu numai că arată bine, dar S10 Plus este, de asemenea, mai rapid ca niciodată.

Specificații cheie – Procesor: Samsung Exynos 9820; Ecran: 6.4in, 3.040 x 1.440; Cameră foto: 12 megapixeli f / 1.5, 12 megapixeli f / 2.4, 12 megapixeli f / 2.2; Spațiu de stocare: 128 GB / 512 GB / 1 TB; Sistem de operare: Android 9.0

2. Samsung Galaxy S9: telefonul anului trecut, acum la un preț mai bun

În ciuda faptului că a costat un pic prea mult la lansare, conform criticilor, motiv pentru care nu a obținut foarte multe recomandări, Samsung Galaxy S9 e acum cea mai evidentă alegere în ceea ce privește un buget mai redus.

Față de predecesorul său, Galaxy S9 vine cu o cameră cu două diafragme și un procesor mai rapid.

Specificatii cheie – Procesor: Samsung Exynos 9810; Ecran: 5.8in, 2.960 x 1.440; Cameră foto: 12 megapixeli; Stocare: 64 GB / 128 GB / 256 GB; Sistem de operare: Android 9.0

3. Samsung Galaxy J5: Cel mai ieftin telefon Samsung

Unul dintre cele mai bune smartphone-uri ale anului 2017, destinat celor cu bugete reduse, rămâne în atenția noastră inclusiv în anul 2019.

Galaxy J5 arată și se mișcă, de asemenea, bine, cu viteză remarcabilă și o durată de viață a bateriei care învinge S8 cu două ore în testele de redare video. Camera sa de 13 megapixeli cu deschidere f/1.7 face față competiției într-o zonă în care multe telefoane cu buget medii au tendința de a reduce calitatea.

Specificatii cheie – Procesor: Samsung Exynos 7870; Ecran: 5.2in, 1.280 x 720; Cameră foto: 13 megapixeli; Stocare: 16 GB; Sistem de operare: Android 8.1

4. Samsung Galaxy Note 10 Plus: mai mare, mai bun (și mai scump) ca niciodată

Galaxy Note 10 de la Samsung este smartphone-ul perfect pentru Android. Singurul motiv pentru care nu este telefonul nostru Samsung preferat este prețul. Este o cifră pe care cei de la Samsung pur și simplu nu o pot susține, mai ales când alte telefoane mai ieftine funcționează la fel de bine. Totuși, cu un ecran AMOLED dinamic de 6,8in, un aranjament cu patru camere, și o performanță superbă a procesorului și grafică, Galaxy Note 10 este un telefon formidabil.

Specificații cheie – Procesor: Samsung Exynos 9825; Ecran: 6.8in, 3.040 x 1.440; Cameră foto: Dual 12-megapixel, 16-megapixel, senzor de adâncime; Stocare: 256 GB; Sistem de operare: Android 9

5. Samsung Galaxy A70: cel mai bun telefon Samsung de gamă medie

În ultimii ani, Samsung a ridicat producția telefoanelor sale de gamă medie până la 11 modele. Seria actuală A este un amalgam de telefoane accesibile, respectabile, mai ales Galaxy A70 – un telefon cu o cameră triplă, afișaj Super AMOLED „Infinity-U” și chipset Snapdragon 675; Adăugați un senzor de amprentă și o mufă pentru căști de 3,5 mm și este ușor de înțeles de ce considerăm că acesta este cel mai bun telefon Samsung Galaxy din gama medie.

Specificații cheie – Procesor: Snapdragon 675; Ecran: 6.7in, 2.400 x 1.080; Aparat foto; Triple de 32 megapixeli, 8 megapixeli, 5 megapixeli; Stocare: 128 GB; Sistem de operare: Android 9.0

Aproape 1 din 5 telefoane vândute în întreaga lume este un Samsung. Sunt rezultate aproape la fel de bune ca cifrele Apple și cu mult înaintea oricărui alt competitor de pe piață. Și având în vedere că telefoanele Samsung sunt bine construite, puternice și elegante, nici nu este de mirare.

În cele din urmă, cel mai bun model Samsung este cel care ți se potrivește. Care este preferatul tău?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.