(P) Cel mai bun prieten de luat cu tine în vacanțe – Lumix GX9

Visatul cu ochii deschiși la concediul din vară te-a ajutat să treci peste această iarnă mohorâtă: ți-ai imaginat marea caldă, valurile, soarele, plimbările pe străzile fascinante ale unui oraș nou și serile de distracție cu prieteni. Iar pe măsură ce vara se apropie, planurile devin tot mai concrete: ai ales unde vrei să îți petreci vacanța, pui de-o parte banii de care ai nevoie, cumperi curând biletul de avion, ți-ai convins și prietenii să vină cu tine. Un singur lucru mai lipsește!

Nu poți lăsa toate acele momente de bucurie să treacă fără să le înregistrezi undeva. Ți le vei aminti cu siguranță toată viața, însă doar fotografiindu-le le vei putea scoate oricând din albumul fizic sau electronic pentru a le revedea.Ideal pentru a capta momente spontane, în culori vibrante, la o rezoluție excelentă – Lumix GX9 este companionul perfect pentru fotografii amatori, care doresc să surprindă viața în cele mai frumoase momente ale ei.

Panasonic înțelege dragostea pentru fotografie a fiecăruia dintre noi, de aceea a creat Lumix GX9 – un aparat foto mirrorless, cu obiective interschimbabile, cu tehnologii high-end, într-un corp compact cu un design chic. Aparatul este ideal pentru fotografii amatori, conectați la inovațiile tehnologile și activi în social media.

Tehnologii de cea mai înaltă calitate într-un corp compact

Lumix GX9, cu tehnologia mirrorless, este partenerul perfect pentru a surprinde momente memorabile, în mod creativ, și pentru a le împărtăși cu ceilalți cu ușurință. Tehnologia Colour Control asigură captarea cu acuratețe a culorilor. De asemenea, camera permite o operațiune care la prima vedere ar putea părea imposibilă: post-focalizarea, adică selectarea imaginii cu cea mai convenabilă focalizare, chiar și după ce fotografiile au fost înregistrate.

Lumix GX9 dispune de un vizor electronic cu senzor, rabatabil, filmează și fotografiază la rezoluție 4K, se poate conecta wireless prin Wi-Fi sau Bluetooth și are o autonomie de circa 900 de declanșări cu o singură încărcare. Aparatul vine la pachet cu un obiectiv 12-60 de mm. Totul, într-un corp compact, de doar 407 grame, perfect adaptabil în orice buzunar sau geantă.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.