(P) Câștigă o invitație dublă la filmul: EU, TONYA

By  | 

Suntem foarte încântați să aducem filmul „I, Tonya” / „Eu, Tonya” în cinematografele din România! Allison Janney, câștigătoarea premiului Oscar pentru “Cea mai bună actriță în rol secundar”, fiind extrem de apreciată pentru interpretarea sa din film, în care joacă alături de actorul român Sebastian Stan și Margot Robbie – la rândul ei nominalizată la categoria cea mai bună actriță. 

Un film de Craig Gillespie

Premiera: 30 martie 2018

Avanpremiera: 28, 29 martie 2018

Titlu original: I, Tonya

Regizor: Craig Gillespie

Cu:  Margot Robbie, Sebastian Stan, Allison JanneyAnul: 2017, SUA

Genul: biografie, comedie, dramă, sport

Format: 2D, Ro sub

Durata: 120 min.

Sinopsis:

Tonya Harding a dominat scena patinajului internațional prin calitățile sale fizice excepționale. A dominat și prima pagină a jurnalelor, din cu totul alte motive.

Filmul spune povestea patinatoarei Tonya Harding, campioană naţională a Statelor Unite, de două ori laureată a Olimpiadei. Numele său a ajuns însă în presa internaţională şi datorită unui scandal imens petrecut la Olimpiada din 1994, când oponenta sa directă a fost atacată şi rănită în timpul unui antrenament. S-a dovedit apoi că agresorul fusese aganjat de soţul patinatoarei, Harding fiind apoi eliminată din competiţie.

Eu, Tonya este povestea uneori absurdă, alteori tragică, dar şi comică a celei care s-a situat în centrul celui mai mare scandal din istoria sportului.

Din 30 martie, la Hollywood Multiplex. Câştigătorii vor fi extraşi pe 29 martie, iar pe 30 vor fi anunţaţi pe site-ul Cosmopolitan.


Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *