(P) Casa de modă Petite Coco și producătorul TV Adela Diaconu lansează o colecție pentru copii la Bucharest Fashion Week

În cadrul Bucharest Fashion Week, festivalul de modă ce va avea loc în perioada 19 – 21 aprilie, va fi lansată o colecție de modă adresată copiilor. Colecția este rezultatul colaborării dintre casa de moda pentru copii Petite Coco și producătorul TV Adela Diaconu. Linia vestimentară este denumită „Fashion Kids” by Adela Diaconu, iar imaginea ei va fi Bianca Drăghiciu, câștigătoarea titlului „Super Model of the Worl” în 2016.

Defilarea de modă va fi de asemenea adresată celor mici și îi va include pe copiii unui număr de sportivi și vedete, alături de mini vedete din muzică, sport și showbiz. Realizatorii colecției spun că, prin creațiile lor, doresc ca fiecare copil care poartă Petite Coco să se simtă bine, iar, în același timp, hainele să fie accesibile ca preț și create din materiale de calitate. După lansarea colecției în cadrul BFW, piesele vestimentare vor fi disponibile pentru achiziționare în showroom-ul Petite Coco și pe site-ul www.petitecoco.ro

Colecția de haine pentru copii va conține piese în tendințe, realizate din materiale elegante și confortabile, create cu grijă și atenție la detalii. Piesele sunt concepute pentru a fi comode, ușor de purtat, astfel încât copiii să se simtă în primul rând confortabil. Paleta cromatică include nuanțe aprinse, vesele.

„Ideea acestei colecții a prins contur pornind de la emisiunile TV pentru copii pe care le produc. Fashion Kids este singura emisiune TV din România în cadrul căreia copiii îşi pot pune în valoare creativitatea, talentul muzical și actoricesc, dar şi înclinaţiile către industria televiziunii – o lume care le stârneşte imaginaţia şi curiozitatea. Astfel, am ales sa colaborez cu cei mai buni creatori din domeniul hainelor pentru copii, casa de moda Petite Coco, care a reușit sa transpună în colecția aceasta universul copilăriei și ceea ce își imaginează cei mici în materie de modă, dar și ceea ce își doresc ei sa devină la aceste vârste fragede: vedete, staruri, prințese sau prinți, cavaleri, personaje imaginare sau din desene animate, eroi. Ne-am dorit ca cei mici să strălucească prin creațiile pe care le poartă – haine în care să se simtă bine.

Aș vrea se bucure cât mai mulți copii de colecția Fashion Kids. Apreciez mult ceea ce realizează cei de la Petite Coco, dragostea depusă zilnic în crearea de haine pentru cei mici, atenția desăvârșită la detalii și calitatea incontestabilă, lucruri care m-au convins să avem această colaborare.”, spune producătorul TV Adela Diaconu.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.