(P) Calvin Klein lansează o noua poveste de dragoste: OBSESSED

Presupun că ai putea spune că am fost obsedaţi de OBSESSION. Dacă cineva ar rezuma pentru noi ce însemna vizual CALVIN KLEIN, aceasta ar fi campania OBSESSION a lui Mario Sorrenti cu Kate Moss.

S-a păstrat în amintirea noastră de atâţia ani şi a devenit o piatră de temelie a senzualităţii atunci când vorbim de CALVIN KLEIN. Ne-am gândit la un miros care ar putea reflectă o astfel de idee de rememorare şi dorinţa din zilele noastre. De sex masculin şi feminin, de memoria altcuiva de pe pielea ta.RAF SIMONS, Chief of Creative Officer CALVIN KLEIN

Unul dintre primele lucruri pe care le-am făcut când am ajuns la CALVIN KLEIN a fost să mă uit la arhivă OBSESSION. Atunci am descoperit atât de multe imagini care nu au fost niciodată văzute şi am început să înţelegem adevărată poveste de dragoste din spatele campaniei lui Kate şi a lui Mario.

Este povestea  momentului iconic şi de inspiraţie în fotografia modei, la fel de mult că o poveste de iubire profund personală şi umană, cele două sunt interconectate şi nu pot fi repetate niciodată. Am vrut să ne uităm la amândouă şi să le explorăm într-un mod nou, făcând parfumul parte integrantă a acestei poveşti de iubire. Am dorit memoria, imaginea vizuală şi senzuală să se împletească astăzi.

PIETER MULIER,Creative Director CALVIN KLEIN

Am fost atât de pasionat de fotografie, iar Kate şi cu mine eram îndrăgostiţi … Eram înnebunit a s-o fotografiez. Era cea mai apropiată persoană pentru mine. Aş fi fotografiat-o tot timpul şi, uneori, asta o înnebunea, iar alteori îi plăcea să facă parte din ea. Am avut vremuri bune. Am fost tineri şi nu am mai fost niciodată de atunci atât de obsedat sau  de îndrăgostit de fotografierea unei persoane.


MARIO SORRENTI 

Îmi amintesc de atingerea ta, de pielea ta, de mirosul tău …
Ca re-invenţie a unui parfum iconic, OBSESSED pune accentul pe evocarea memoriei prin miros. Îmbinând memoria şi dorinţa, masculină şi feminină, trecutul şi prezentul, aceste parfumuri impresionante cu ecou originalului OBSESSION, dar în acelaşi timp estompate  şi reformulate că mirosuri, atât pentru bărbaţi şi femei astăzi.

În inima lui OBSESSED este amintirea unei iubiri trecute, declanşată de mirosul unei persoane dragi pe piele. Aici, genurile sunt subminate şi stratificate, cu mirosurile tradiţionale ale masculinului Fougère – în mod deosebit prin levănţică albă – folosite pentru parfumul femeii, în timp ce mirosul bărbaţilor este într-o Vanilie întunecată. Aceste elemente sunt combinate cu materiale mai tipice asociate cu fiecare gen; Mosk-ul adaugă o căldură senzuală la parfumurile femeilor, în timp ce Ambră şi notele lemnoase întăresc simţul masculinităţii . Această tensiune, o împingere şi o tragere compulsivă, îi face pe purtător să se întoarcă din nou la parfumuri.

În paralel cu povestea olfactivă a lui OBSESSED, mai apare şi  o poveste vizuală. În 1993, Obsession a atins cu adevărat statutul sau iconic, când Kate Moss a devenit faţă parfumului, fotografiată de prietenul ei , Mario Sorrenti. Această imagine de abandonare totală extrem de provocatoare, reflectă o adevărată poveste de dragoste.

Primul parfum creat şi promovat sub RAF SIMONS în funcţia de Chief Creative Officer al CALVIN KLEIN, OBSESSED poate fi văzută că o sărbătoare a parfumurilor CALVIN KLEIN trecut, prezent şi viitor.

OBSESSED este despre modul în care memoria, senzualitatea şi viziunea se intersectează astăzi. OBSESSED încânta în exces, acest lucru realizându-se într-un mod rafinat, echilibrat şi contemporan.
O combinaţie între memoria olfactivă şi dorinţa modernă aduce trecutul în mod seductiv în prezent

OBSESSED FOR WOMEN – Verde aromatic oriental

Note de Top:  Lămâie Sacră, Esenţă de Neroli, ElemiNote de mijloc: Frunze de Violetă, Lavandă Albă, Salvia

Note de baza: Moş, Helvetolide Ambrette Muscenone
Structura masculină Fougère este în contrast cu căldură feminină; parfumul se formează în jurul unei baze de lavandă albă, în timp ce Moscul cremos o înfăşoară într-o atingere moale .

Tensiunea notelor de top aromatice cu crema netedă a spatelui explorează în continuare tensiunea dintre masculin şi feminin.

Parfumier Annick MenardoMaster Perfumer Honorine Blanc

OBSESSED PENTRU BĂRBAŢI – Un parfum lemnos, oriental ambrat

Note de vârf: Grapefruit Oro Blanco Piper Sichuan Cardamom NegruNote de mijloc: Frunze de cedru, Labdanum Firnat, Piele Albă

Note de baza: Patchouli , Infuzie neagră de vanilie, Ambrox Super
Inima convingătoare a Vaniliei Negre este structurată sofisticat cu note închise lemnoase, dimensionale, sugerând  tensiunea dintre melodicitatea feminină şi puterea masculină.
Parfumier     Ilias ErmenidisParfumier    Christophe Raynaud

LINII
OBSESSED pentru femei – Eau de parfum Spray 3.4 oz 100mlEau de parfum Spray 1.7 l oz 50mlEau de parfum Spray 1.0 fl oz 30ml

OBSESSED pentru bărbaţiApă de toaletă Spray 4.2 fl oz 125mlApă de toaletă Spray 2.5 fl oz 75mlApă de toaletă Spray 1.0 fl oz 30ml

Disponibil la nivel global începând din iulie 2017

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.