(P) Călătorii prin lume sau prin suflet?

De curând, a fost lansat pe piaţa turismului din România Soul Retreat, un nou concept care se referă la călătoriile de wellness dar merge dincolo de acestea.

Ritmul în care ne-am obişnuit să trăim e unul care produce în noi o serie de angoase şi de frământări interioare. Acestea se manifestă rapid în câmpul nostru fizic prin boli, la nivel energetic prin conflicte cu cei din jur şi la nivel spiritual printr-un soi de pierdere a identităţii personale.

O fostă corporatistă, din dorinţa de a schimba aceste efecte în viaţa ei, a plecat de una singură într-o călătorie spirituală, pe urmele liniştei şi armoniei, ambele regăsite în Bali.

Marina-Bay-view-1

Aşa a început povestea Soul Retreat, acum o agenţie cu acte în regulă, care organizează călătorii transformatoare, menite să recreeze legătura cu sinele nostru superior, să ne ajute să redescoperim bucuria de a trăi, să ne înveţe să (ne) iubim şi să ne vindecăm de boli.

Retreat-urile se desfăşoară în locuri puternic încărcate spiritual: India, Peru, Filipine, Thailanda, Bali.

Îmbinarea tehnicilor de yoga cu meditaţie, masaj, reechilibrare energetică, surfing, zile mute, programe de detox şi altele, fac din aceste experienţe un concept nou pe care îl îmbrăţişăm cu nevoie.

Cum Bali e destinaţia care a dat naştere conceptului Soul Retreat, locul acestei vacanţe este unul de suflet, organizat în cele mai fine detalii.

bali_nsac_masaj

JUNGLE FISH

“E o trăire care te va face mai conştient de tine, de potenţialul tău. Te vei redefini, vei găsi răspunsuri la întrebări şi vei experimenta acceptarea a tot ceea ce eşti şi este, cu bucurie şi încredere. Călătoria te va introduce, de asemenea, în cultura impresionantă şi vibrantă a balinezilor. Vei vizita locuri care îţi vor tăia respiraţia. Şi pentru că prietenia este una dintre valorile noastre, organizăm această călătorie într-un grup ghidat astfel încât experienţa ta să fie una care te va îmbogăţi din toate punctele de vedere. Credem că nicio întâlnire nu este întâmplătoare iar energiile acestui grup vor reuni cu siguranţă ceva ce există în fiecare dintre noi.”, Adriana Armanu – Organizator

Dacă alegi să porneşti în călătoria sufletului tău alături de Soul Retreat, poţi beneficia de o reducere de 35% dacă te înscrii până la 1 septembrie – 1350 euro/persoană (perioada: 3-13 octombrie).

SoulRetreat – Bali trip from soulretreat on Vimeo.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.