(P) Cadoul perfect pentru iubitul tau

By  | 

Dar cum legile lui Murphy nu s-au terminat când a zis Murphy, tu realizezi că fix acum, când nu mai ai timp prea mult, nu ai nicio idee ce şi-ar putea dori.

Cum te orientezi?

Dacă prietenului tău îi place să citească, treci pe la o librărie şi trebuie să-ţi facă cu ochiul ceva care i-ar plăcea, iar dacă tu vrei, totuşi, să-i iei o carte, chiar dacă nu se topeşte după biblioteci, un ghid de stil masculin sigur îi va însenina ziua. Dacă este muzician, atunci un CD all times, potrivit rafinamentelor lui  muzicale, un almanah de profil cu imagini şi texte inedite sau accesorii pentru intrumentul lui muzical, vor putea fi mai mult decât potrivite.
 

În cazul în care e un fin cunoscător, apreciază moda, iar tu îi ştii gusturile vestimentare, poţi da fuga într-un magazin vintage şi îi poţi cumpăra o cravata Dior de pe vremea când tânărul Yves Saint Laurent era directorul artistic al acestei casei de modă, adica de prin anii 60.
 

Dacă îi ştii simţul olfactiv dezvoltat pentru frumos, cultivă-i-l cu un parfum. Orientează-te după ce ai obervat că a mai folosit înainte, după părerile pe care le are la adresa altor parfumuri sau vezi care sunt cele mai noi parfumuri şi pe care dintre ele crezi că i-ar plăcea să-l aibă.

….Este un iubitor de gadget-uri? Perfect.

Dacă prietenul tău este un iubitor al tehnologiei, lucru care este foarte probabil să fie adevărat- să fim serioase, cărui tip nu-i plac touchscreen-urile, 3G-ul, Instagram-ul sau ecranele LCD– atunci îl va bucura, cu siguranţă o rama foto digitală.

O ramă digitală este, pe scurt, un LCD cu un soft incorporat, cu ajutorul căruia poţi vizualiza sub forma de slideshow, pozele pe care le incarci de la un card de memorie sau de la un stick. După ce iubitul tau o va primi, ea va lua locul ramei foto clasice de pe biroul său, numai că aceasta îi va derula toate imaginile pe care el şi le-a setat. Iar în momentul în care vei regăsi şi poza lui preferată cu voi doi, vei fi convinsă că investiţia ta a meritat tot efortul şi toţi banii.

Astfel de rame digitale îţi sunt disponibile în modele şi la preţuri diferite la magazinul F64.
 
Mai multe detalii: www.f64.ro
 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *