(P) „Bravo, ai stil!”, un nou show la Kanal D

By  | 

„Bravo, ai stil!” este o nouă emisiune marca Kanal D, care va fi difuzată începând cu 22 august de luni până vineri, de la ora 17:00, și în fiecare duminică, de la ora 20:00.

În timpul săptămânii, zece concurente ambițioase vor face tot posibilul pentru a demonstra că știu să își pună în valoare personalitatea prin ținute inspirat alese în urma temelor impuse: cum te îmbraci la o cină la restaurant, petrecere cu prietenii, interviu de angajare etc. În galele ce se vor desfășura în weekend, vor avea loc eliminările, integrate în spectacole grandioase, cu invitați speciali din diverse domenii – muzică, film, televiziune sau fashion. Aceștia vor beneficia și de calitatea de jurat, părerea lor cântărind în decizia finală din gala respectivă.

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, și membrii juriului, Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, vor face spectacol cu ținute de la case renumite de modă și vor da lecții de stil și atitudine concurentelor.

Show-ul conține și o componentă puternică de reality, miza concursului determinându-le pe participante să dezvolte adevărate strategii pentru a ajunge în finala ce le poate aduce 100.000 de lei și o carieră în televiziune.

Vă invităm să urmăriți din 22 august un show total, o combinație explozivă de frumusețe, eleganță, rivalitate, emoții uriașe, orgolii, conflicte firești într-o astfel de competiție. Podiumul este pretextul pentru ca participantele să ne cucereasca nu doar cu niște haine, ci cu tot ceea ce reprezintă ele, ca atitudine, raportare la ceilalți și la ele însele, în contextul unei rivalități foarte strânse. Fetele sunt foarte motivate să câștige și vor avea posibilitatea să se elimine una pe cealaltă argumentând alegerile făcute”, spune Ilinca Vandici.

Emisiunea „Bravo, ai stil!” are la bază un format internațional de succes, „My Style Rocks”. Zece reprezentate ale sexului frumos concurează pentru premiul de 100.000 de lei și o posibilă carieră în televiziune. Tensiunea competiției, abilitățile concurentelor de a se evidenția prin alegeri vestimentare, comentariile acide și sfaturile utile ale juratilor vor face parte din ingredientele celui mai așteptat show al toamnei – „Bravo, ai stil!”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *