(P) Băneasa Trail Race, prima cursă a iernii

By  | 


Băneasa Trail Race, ajunsă la a doua ediţie,  
este o cursă de alergare, de 10 km, care străbate potecile pădurii Baneasa din Bucureşti, într-un peisaj de poveste, în natură.

După prima ediţie de Băneasa Trail Race, încheiată cu succes anul trecut, cu peste 200 de participanţi, anul acesta, Asociaţia Trăiesc Sanătos va continua să promoveze mişcarea şi alergarea în randul tinerilor şi adulţilor.
“Alergarea este cea mai simplă forma de activitate sportivă care te relaxează şi te menţine în formă, iar alergarea în natură este şi mai benefică. Asociaţia Trăiesc Sănătos, prin organizarea cursei Băneasa Trail Race, îşi doreşte să promoveze sportul ca activitate regulată în viaţa fiecăruia dintre noi şi sperăm ca tot mai multe persoane să ni se alăture şi să ne ducă mesajul mai departe”, a declarat Vlad Mihalache, presedintele Asociaţiei Trăiesc Sănătos.
 
Startul concursului de alergare va fi dat din parcarea restaurantului Casa Albă,  pădurea Băneasa (zona de nord a Bucureştiului, lângă Academia de Poliţie), sâmbătă dimineaţa, iar accesul se poate face cu maşina personala sau cu autobuzele 148 (de la Piaţa Presei Libere) şi 301 (de la Piaţa Romană).
 
Cursa va beneficia şi de o serie de antrenamente oficiale, la care vor participa invitaţi speciali, printre care şi Marius Ionescu, cel mai bun maratonist al momentului si imaginea cursei. Astfel, începand cu 10 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 10.00, in parcarea restaurantului Casa Albă, sunt aşteptaţi toţi aceia care doresc să se familiarizeze cu traseul şi să alerge în natură. 
Despre Asociaţia Trăiesc Sănătos
 
Traiesc Sanatos este o asociatie, fondata in martie 2011, care promoveaza sportul ca activitate regulata si militeaza pentru o viata sanatoasa. Asociatia TS organizeaza activitati care stimuleaza interesul pentru practicarea exercitiilor fizice in randul copiilor, tinerilor si adultilor si foloseste sportul ca parghie pentru interactiunea sociala si pentru incurajarea tinerilor sportivi de performanta.
 
Pentru înscrieri şi detalii, accesaţi: 
www.baneasa.trailrace.ro, si paginile de facebook BaneasaTrailRace; traiescsanatos.org
 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *