(P) Arta Sportului by Camelia Potec

Dupa o carieră remarcabilă și cu un număr impresionat de medalii câștigate la competiții internaționale, Camelia Potec își anunță retragerea printr-un eveniment de anvergură.

Denumit sugestiv „Arta Sportului by Camelia Potec”, maratonul de activități acvatice se desfășoară în perioada 18-26 iunie în inima capitalei, mai exact în Piața George Enescu, unde este amenajată o piscină de ample dimensiuni, 20/10 m, cu o adâncime de 1,5m.

În această perioadă vor avea loc workshop-uri, activități recreative, aquafitness, aquaboxing, aquagym, cursuri de înot pentru copii și adulti, toate gratuite. Totodată, în această perioadă se vor desfășura și evenimente artistice, expoziții de pictură, desen, foto.

Misiunea acestei manifestări, realizată în parteneriat cu Kartell Media Events, 3 G Sport și Primăria Municipiului București, este aceea de a aduce în prim plan ideea de mișcare în aer liber și, implicit, un stil de viață sănătos. Un campion olimpic lansează o oportunitate, aceea de a înțelege că înotul este cea mai longevivă activitate sportivă și se adresează tuturor, la orice vârstă.

Un campion înseamnă performanță, iar Camelia Potec ne daruiește tuturor șansa de a participa alături de ea la acest proiect de suflet, „Arta Sportului by Camelia Potec”.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.