(P) AMAZING Jewelry a sărbătorit un an în România

AMAZING Jewelry, brandul danez fondat în 2016, a împlinit în septembrie un an de la deschiderea primului magazin în România, cel din Promenada Mall, urmat la scurt timp de cele din București Mall și Iulius Mall Timisoara și de lansarea site-ului www.amazing-jewelry.ro.

Prin designul young și versatilitatea lor, bijuteriile din argint 925 rodiat sau argint placat cu aur de 18K, simple sau cu inserții de pietre prețioase, finisate manual, au reușit să-i cucerească și pe pasionații de fashion din România.Pe 8 septembrie, iubitorii de bijuterii, colaboratori și invitați speciali au sărbătorit împreună primul an de AMAZING Jewelry în magazinul din Promenada Mall, printr-o petrecere-maraton. Colecțiile noi, reducerile spectaculoase, roata norocului și muzica bună au fost doar câteva dintre ingredientele unui eveniment AMAZING.Gazda evenimentului a fost Mimi, unul dintre cei mai influenți vloggeri ai tinerei generații.

Invitaților le-au fost prezentate trendurile în materie de bijuterii, maniera creativă în care pot fi combinate nuanțele argintii cu cele ale aurului galben și roz, felul in care le poți purta astfel încât o bijuterie potrivită pentru birou să se transforme într-una ideală pentru o seară în club.În cadrul evenimentului au fost anunțate și deschiderile planificate pentru lunile următoare, cele din Cluj și Constanța, lansările de noi colecții și linii de accesorii.

Amazing Jewelry a fost lansat în 2016, în Danemarca, de Jesper Nielsen. Cu o experiență de peste 14 ani în industria bijuteriilor, timp în care a creat  branduri de succes, acesta a impus pe piață un concept inovator de business ce a cucerit deja peste 30 de țări.

Până la finalul anului, Amazing Jewelry pregăteste expansiunea pe 24 de noi piețe si îmbogățirea portofoliului de bijuterii si accesorii.

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.