(P) Alege Simfonia Ballroom pentru un eveniment de poveste

Simfonia Ballroom, concept fondat în 2015, este un grup de locații ce pun mare accent pe detalii, îmbinând atmosfera vibrantă a unei săli de eveniment cu serviciile de calitate ale unui restaurant de lux. Noi considerăm că este una dintre cele mi speciale locații destinate evenimentelor private, corporate sau personale, din București și zonele limitrofe ale capitalei, eleganța și rafinamentul fiind elementele principale.

Simfonia Ballroom reunește 4 săli de evenimente, în 2 locații, prima în aflată în Șoseaua Pipera 48, locație ce găzduiește sălile Piano și Violin și cea de-a 2a în Bulevardul Dimitrie Pompeiu 10B, cu sălile de evenimente Adagio și Allegro.Sălile din Bdul Dimitrie Pompeiu, Adagio și Allegro sunt cele mai noi săli Simfonia Ballroom, concepute pentru a satisface exigențe diverse, în materie de design, atmosferă și gusturi culinare.

Această locație pune la dispoziția învitaților o grădină frumos amenajată împreună cu arhitecți peisageri, fiind un atu aproape unic pentru sălile de evenimente aflate în capitală.

Piano și Violin sunt alte două săli de evenimente ce pot găzdui 70-150 de persoane, respectiv 150-250 de persoane, dar se pot și conecta fiind despărție de un perete antifonat, transformându-se într-o sală de bal ce poate acomoda 250-400 de persoane.

Preparatele culinare, gourmet – internaționale sau clasic romanești sunt concepute pentru a avea savoare si aspectul preparatelor ce pot fi regăsite în cadrul restaurantelor de top ce servesc a-la-carte iar meniul este atent conceput de către Chef Mihai Irimia, fiecare eveniment în parte beneficiand de atensa sa supravegere pentru a crea preparate de înaltă calitate și rafinament.

“Am pornit în conturarea acestui business de la lipsa locațiilor de calitate pe acest segment de piață și am dorit ca Simfonia Ballroom să ofere clienților servicii la standarde internaționale și totodată un design bine pus la punct prin atenția la detalii deoarece aceste săli găzduiesc de cele mai multe ori cele mai importante evenimente personale iar acestea trebuie să fie magice, fără de cusur” Business Owner, Simfonia Ballroom.

Vă recomandăm Simfonia Ballroom pentru evenimente perfecte, echipa de profesioniști fiind mereu atentă la necesitățile clienților ce iau parte la conceptele create în jurul unui interior boem și în același timp modern, contemporan.

Pentru mai mult detalii cât și pentru oferte tailor made puteți consulta site-ul companiei www.simfoniaballroom.ro

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.