(P) Agent Provocateur Fatale

Agent Provocateur a înţeles dintotdeauna importantă mariajului dintre aromă şi seducţie. Cu o viziune unică a femeii, acest brand a creat un portofoliu de parfumuri cu un mare succes care a început cu mai mult de un deceniu.

CONCEPT Agent Provocateur
Inspirat de femeia fatală a Hollywood-ului din anilor 1940 , ea este misterioasă şi seducătoare, ale cărei farmece prind în mreje iubitorii deţinători de dorinţe irezistibile. Ea este o vulpe de noapte care dezvăluie o latura secretă a sa, care iese la iveală odată ce apune soarele. Este lipsită de griji , dar niciodată nu îşi pierde cumpătul. Ea este senzuală şi elgantă. Prin urmare are o înaltă apreciere pentru un stil de viaţă luxos.

Ea te va tenta să descoperi lumea ei minunată, plină de farmec întunecat şi extaz!
Ea te va ispiti cu parfumul ei , seducător şi enigmatic, la fel că o poţiune de dragoste.

Ea este un tratament exotic periculos, o armă letală a atracţiei…
FEMEIA Agent Provocateur

Ea este femeia modernă fatală utilizând parfumul ei provocator pentru a-şi fermeca iubitul să o adore o eternitate.

Ea este o femeie cu un succes în carieră care munceşte din greu şi joacă tare.
Ea este inteligentă, chic, de prima clasă, provocatoare, amuzantă şi aventurieră…

Deghizată în hainele ei clasice, ea te seduce cu manierele ei echilibrate. Cu farmecul şi frumuseţea sa captivantă, specifică Hollywood-ului, această femeie FATALĂ emană acea încredere cuceritoare pe care fiecare femeie este invidioasă şi acel gen de femeie pe care orice bărbat o doreşte… dar nu ar trebui să o aibă!

Ea este feminină, o seducătoare graţioasă cu minunate nuanţe ale glasului care încânta şi seduce.

DESIGN-UL

Faţeta flaconului este elegantă, sexy şi modernă. Formă unghiurilor faţetei şi planurile sale reflectă infinitatea laturilor unei femei care are aţintite asupra să privirile celor din jur.

Gulerul şi pompă negre şi lucioase dau un accent elegant şi modern, completat de o bandă roz metalică pentru a adaugă o atingere elegantă. Capacul de cristal adopta aceeaşi formă cu unghiuri fațetate că şi sticlă, cu un capac interior acoperit de textul iconic al logo-ului AP, care poartă structura diamantului roz peste negrul din afară cutiei, adăugând o sinergie la toate prezentările.

Inspirat de ţesăturile Agent Provocateur, cutia de carton accentuează structura şi efectul faţetat al flaconului complex şi elegant din interior. Diamantul roz cu textura mată în relief este încadrat cu un chenar negru lăcuit cu logo-ul iconic în centru oferind un contrapunct bogat, care dă o încredere puternică însă totodată şi o elegantă feminină.

O odă pentru Film Noir, designul sau este o interpretare modernă a unui rafinament retro, care reflectă un sentiment neconvenţional de creativitate, libertate şi frumuseţe.
THE FRAGRANCE

A Voluptuous, Sexy, Addictive Floriental

Un parfum ispititor, seducător şi enigmatic, cu o personalitate semnătură irezistibilă, acest parfum exemplifică ramificaţia Femeii Fatale. Îndrăzneala revoltătoare şi ispititoare a notei de vârf este un amestec izbitor de piper roz picant din Madagascar, alăturat cu Mango suculent şi Coacăze exotice pentru o senzaţie misterioasă de nedescris care deschide senzaţia scânteii simţurilor.
Inima florală voluptoasă seduce cu feminitatea Gardeniei cerească, parfumată de Orris violet absolut şi dulce, însă întunecată, atingeri pline de fum şi sofisticatul patchouli indonezian. O bază sufocant de dependentă, senzuala piele de mosc, orhideea cremoasa de vanilie, irezistibila ciocolată şi simţul pielii spaniole, dau putere de lungă durata, profunzime şi calităţi afrodisiace pentru a finaliza seducţia.

Perfumer: Jean-Marc Chaillan, IFF, New York

TOP: Madagascar Pink Pepper, Succulent Mango Nectar, Exotic Blackcurrant

MID: Velvet Gardenia, Royal Orris Absolute, Indonesian Patchouli

DRY: Sultry Skin Musk, Vanilla Orchid Aphrodisiac, Chocolate Gourmand Addiction, Spanish Labdanum

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.