(P) Adelina Pestrițu și Diana Dumitrescu vin la târgul Cloud No 9

Adelina Pestrițu și Diana Dumitrescu vor fi prezente cu cele mai atractive produse semnate de ele la târgul de designeri români Cloud no 9, care va avea loc pe 11 și 12 mai la București Mall Vitan.

Adelina Pestrițu, fondatoarea www.byeda.ro, va aduce la Cloud No 9 tricouri, salopete, hanorace, genți și alte piese reprezentative din colecția sa. Mă bucură enorm participarea la Cloud No.9 împreuna cu brandul meu, ByEda pe care l-am lansat în urma cu câțiva ani special pentru pasionații de lucruri cool și comode.

Brandul are la bază piese vestimentare inspirate din stilul meu de zi cu zi, multe dintre piesele care fac parte din colecțiile de pe site au pornit chiar de la outfituri create special pentru evenimente din viața mea.”, spune Adelina, adăugând că este entuziasmată că va cunoaște, cu ocazia târgului, oamenii care îi cumpără produsele.

Diana Dumitrescu va aduce la Cloud No 9 cutii de bijuterii, trusouri de nuntă și de botez, toate lucrate manual cu dichis și multă dăruire, de către ea și sora ei: “Detaliile schimbă totul, ele dau farmec și personalitate unui spațiu sau unui eveniment. La nunta mea am avut accesorii de la D’Box, făcute chiar de sora mea și au fost apreciate de toată lumea. Așa că le vom aduce la Cloud No 9 cu bucurie și cu convingerea că vor avea mare succes. D’Box este un proiect gândit și pornit de mine din pasiunea pentru bricolat, și care este dus mai departe de sora mea cu talent, dăruire si sensibilitate.”, povestește actrița.

Pe 11 și 12 mai, Cloud No 9 propune o ediție colorată și luminoasă a târgului de design. Peste 35 de designeri români de haine, încălțăminte, bijuterii și accesorii vin la Cloud No 9 Rainbow Edition, la București Mall Vitan, cu colecțiile pentru primăvară/vară, dar și cu piesele lor cel mai bine vândute.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.